pavel.n Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Prosím o radu.Když točím na místě volantem až do krajních poloh,ozve se takové kovové chrastění.Dělá to na obou dorazech.Setkal se s tím někdo? Citovat
bnevolny Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Tak to nerob... Teraz si nerobím srandu. Keď dáš volant na doraz a budeš ho držať v takejto polohe, zničíš servo - dokonca ho počuješ, ako sa namáha. Mne sa podarilo úplne vytrhnúť hadice od serva - síce to bolo na inom type auta, ale princíp je v podstate rovnaký. Kovové chrastenie by som určite riešil v prvom rade kontrolou hladiny kvapaliny v nádržke pre servo. Mne sa to ozvalo po výmene hadíc a nedostatočnom tlaku kvapaliny v serve, stačilo párkrát pokrútiť, doliať a všetko bežalo OK Citovat
marko306 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 jj, nevytacaj kolesa na doraz. Neroby to dobrotu. Ak ucitis doraz vrat kusok naspät. Citovat
pavel.n Odesláno 20. červen 2009 Autor Odesláno 20. červen 2009 Kontrola hladiny serva bylo to první,co mě napadlo.Při parkování se někdy bohužel stane,že prostě plný rejd musím dát.A kdo ne?Také to snad musí být nějak jištěno proti poškození. Citovat
aaadada Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Ano plnej rejd je v pohodě ale je to myšlený aby jsi to nedržel třeba 1minutu. Když to vytočís až na doraz tak by jsi měl slišet potichej pískot, což znamená že se to dosti namáhá.:-) Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: pavel.n Kontrola hladiny serva bylo to první,co mě napadlo.Při parkování se někdy bohužel stane,že prostě plný rejd musím dát.A kdo ne?Také to snad musí být nějak jištěno proti poškození. nejvyšší tlak v servořízení nastává v krajních polohách--rejdech kol, kdy otvírá přetlakový ventil,aky olej mohl v systému cirkulovat...,proto většinou praskne hadice v této poloze kol--jedná se o to,nedržet plný rejd bezdůvodně dlouho... Citovat
omegascream Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 jj, tam tú námahu počuť. Mne dokonca po tme vidno, že aj svetlá mierne pohasnú...aj keď neviem prečo Citovat
pavel.n Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Tak je to vyřešeno.Teda náhodou.Měnil jsem řemen a obě kladky a je klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.