Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar...sory za zalozenie noveho vlakna

dnes som bol v servise s mojou 307kou na aktivaciu denneho svietenia(stalo ma to 8,3EUR v NR)...chcel som nech mi to aktivuje tak aby sa po nastartovani rozsvietili svetla(to mi spravili) a aby sa mi po zotmeni rozsvietili aj budiky, radio, klima...a toto mi nevedel spravit a tvrdil mi ze sa to neda, ze mozno iba na novsich rocnikoch(ja mam 2001 HDI). Hovoril som mu nech necha aktivovane aj svetelne čidlo, ale nechcel...neviete mi niekto poradit nejaky servis kde by mi to vedeli spravit?

EDIT: jedna sa o stretavacie svetla, ziadne LED

[upravil dne 17/6/09 shark734]

Odesláno

Já mám taky 307 HDI rok 2004. Já to vyřešil tak, že jsem si koupil led. světla na denní svícení za 1700 kč. Nechal jsem si je namontovat cena i s montáží stála 2500 kč. Jsem s tím velice spokojen. Po nastartování se denní světla hned rozsvítí a když se setmí tak se automaticky rozsvítí potkávací světla a budíky jak ty píšeš a světla na denní svícení zhasnou. Ty světla jsou v přední mřížce nárazníku a nemusela se vyřezávat žádná díra ani kus mřížky. Světla jsou homologovaná tak žádný problém.

Odesláno
Původně zaslal: shark734

nazdar...sory za zalozenie noveho vlakna

dnes som bol v servise s mojou 307kou na aktivaciu denneho svietenia(stalo ma to 8,3EUR v NR)...chcel som nech mi to aktivuje tak aby sa po nastartovani rozsvietili svetla(to mi spravili) a aby sa mi po zotmeni rozsvietili aj budiky, radio, klima...a toto mi nevedel spravit a tvrdil mi ze sa to neda, ze mozno iba na novsich rocnikoch(ja mam 2001 HDI). Hovoril som mu nech necha aktivovane aj svetelne čidlo, ale nechcel...neviete mi niekto poradit nejaky servis kde by mi to vedeli spravit?

EDIT: jedna sa o stretavacie svetla, ziadne LED

[upravil dne 17/6/09 shark734]

A máš tam vôbec ten svetelný senzor za spätným zrkadlom na celnom skle?

Odesláno

Ano ten senzor na čelním skle tam mám. Právě proto je to výhodné, protože všechno funguje automaticky a o nic se nemusim starat. To by mě právě mrzelo, když je tam ten senzor je na to automatické rozsvěcování světel, že bych ho jinak nevyužil. Musel bych vždy ručně světla rozsvěcet při nastartování pokud bych neměl ty denní světla.

Odesláno

Senzor na stěrače je tam taky. Ale zkoušel jsem to na denním světle zakrejt rukou a rozsvítí se potkávací světla. Tak tam ten senzor asi musí být.

Odesláno

senzor na automaticke rozsvietenie svetiel tam mam...je na palubnej doske za displejom PP(blizsie ku sklu)...predtym som mal ten senzor zalepeny figurkov ale ta sa mi odlepila a spadla mi do kurenia...

Odesláno

čidlo na přístrojové desce, je čidlo intenzity a směru slunečního svitu pro automatickou klimatizaci. Čidlo pro automatické ovládání světel a stěračů je spojené do jednoho a je ve vnitřním zpětném zrcátku. Pokud máš čidlo na stěrače/světla, a volič na ovládání světel v poloze AUTO, pak po nastartování se rozsvítí potkávací světla bez budíků. Pokud poklesne světelná intenzita, automaticky se přidají i budíky protože příjde z čidla impuls k rozsvícení potkávacích světel. Pokud čidlo nemáš, musíš si budíky rozsvítit manuálně pootočením voliče světel do polohy potkávacích.

Odesláno

ja mam ten peugeot z r.v.2001...to cidlo na palubovke sluzi len na automaticke rozsvietenie svetiel po zotmeni....a druhe cidlo je pod spatnym zrkadlom-to sluzi na stierace

máš tam automatickou klimatizaci?

Odesláno
Původně zaslal: homat

ja mam ten peugeot z r.v.2001...to cidlo na palubovke sluzi len na automaticke rozsvietenie svetiel po zotmeni....a druhe cidlo je pod spatnym zrkadlom-to sluzi na stierace

máš tam automatickou klimatizaci?

ano mam, ale nema to na to vplyv(aspon som si to nikdy nevsimol)...predtym ked som mal nastavene automaticke svetla po zotmeni tak stacilo zakryt to cidlo a svetla sa rozsvietili

Odesláno

čidlo pro světla a stěrače bylo vždy u 307 společný v zrcátku i u VANových aut. Automatické klimatizace potřebují informaci o směru dopadu slunečního záření a toto čidlo zas bývá vždy pod čelním sklem na přístrojové desce.

Odesláno

ja mam to cidlo asi 10cm pod zrkadlom- a to reaguje iba na dazd....tak ja neviem ako to mavaju 307ky ale este som to nevidel riesene tak ako pises ty...predsa len je to starsie auto....a cidlo na automaticku klimatizaciu je v stredovom paneli pod mriezkou a to je len na teplotu

Odesláno

takze nevie mi niekto poradit nejaky servis kde by mi to vedeli aktivovat aj s tym svetelnymi cidlom?..NR a okolie....pretoze v autorizovanom servise peugeot vedia len mudrovat..vdaka

Odesláno

Dažďove a svetelne čidlo by malo byť spoločne na vrchu pri zrkadle.Na 406 som automaticke svetla v zavislosti od svetelneho čidka aktivoval stlačenim pačky smeroviek.Potom to vypísalo niečo na display len to bol model 2000 bez pp.Na 307 neviem či sa neda nastaviť cez menu v počitači.

Odesláno

no ako som uz pisal ja mam to cidlo inde...ta aktivacia packou mi isla az kym som nebol v servise aktivovat denne svetla...mozno keby som mal predtym zapnute tie automaticke svetla po zotmeni tak by mi to slo ako chcem

Odesláno

Mám aktivované zapínání denních světel jak píšeš a když se setmí, tak se mi automaticky podsvítí přístrojovka a panel. Není v tom problém, ale musíš mít zapnuté automatické zapínání světel od senzoru. Zapíná se při klíčku v první poloze podržením tlačítka 5s na konci páčky směrových světel.(pokud to nejde, tak potom to je vypnuté v BSI)

Odesláno
Původně zaslal: Leos

Mám aktivované zapínání denních světel jak píšeš a když se setmí, tak se mi automaticky podsvítí přístrojovka a panel. Není v tom problém, ale musíš mít zapnuté automatické zapínání světel od senzoru. Zapíná se při klíčku v první poloze podržením tlačítka 5s na konci páčky směrových světel.(pokud to nejde, tak potom to je vypnuté v BSI)

od aktivacie dennych svetiel mi nejde zapnut to automaticke podsvietenie na tej packe...takze hladam nejaky servis kde mi to budu vedet aktivovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...