DURISLAF Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 NAZDAR CHLAPI.NEDAVNO,KED SOM PORIADNE NALOZIL MOJU 7 ZISTIL SOM,ZE MI NEFUNGUJE NASTAVOVANIE SVETIEL ZVNUTRA.RIESIL TO UZ NIEKTO Z VAS???AK MI VIETE PORADIT,KDE JE PROBLEM,BUDEM VDACNY [upravil dne 15/6/09 DURISLAF] Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Kontrola pojistky 9 v motorovém prostoru, pokud je OK, tak jedině diagnostika. Citovat
DURISLAF Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 TO ESTE AJ TAKATO PRKOTINA IDE CEZ RIADIACU JEDNOTKU??NA DIAGNOSTIKE SOM BOL NEDAVNO A NEHLASILA ZIADNU CHYBU.POZRIEM ESTE TU POISTKU.NETUSIS NAHODOU,CO JE ESTE PREPOJENE CEZ TU ISTU POISTKU??? Citovat
HonzaZ Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Napájení elektroniky xenonové výbojky a tyto korektory halogenových světel. Jinak hledej tady http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm Samozřejmě také může být problém v samotném ovladači, konektorech anebo v kabeláži. Také a to by bylo nejhorší v servomotorech ve světlech, ale pravděpodobnost je nízká pokud ti to dělají oba světlomety. [upravil dne 16.6.2009 HonzaZ] Citovat
DURISLAF Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 NO TIE SERVOMOTORY SOM VYLUCIL,LEBO NEVERIM,ZE BY ODISLI OBA NARAZ.ZAJTRA OMRKNEM TU POISTKU A POPRIPADE TEN OVLADAC.ZATIAL DAKUJEM Citovat
HonzaZ Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Teď jsem zjistil, že tam máš přidělávané xenony. Aby třeba nebyl problém díky nim. Citovat
DURISLAF Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 TO ASI NIE.VED TO S TYM NEMA NIC SPOLOCNEHO.JE TAM IBA NAMIESTO ZIAROVKY VYBOJKA.DNES SOM SA K TOMU NEDOSTAL,ALE SNAD COSKORO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.