Durexpepo Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Dobry den chcel by som sa spitat pri akej teplote by mal zopinat ventilator chladenia na Peugeote 406 2.0 HDI pri teplote 100 C sa netoci ani jeden a ked zapnem klimu tak sa zacnu tocit obidva ale tak pomalsie Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 přesnou teplotu spínání neznám,ale mám to přesně jako ty--při zapnutí klimy se točí pomalu větrák(mám jeden),aby ochlazoval chladič klimatizace--musí to tak být,jinak by klima nešla... a tu teplotu jsem přes 100 ještě neměl,ani v kolonách, ani když jsem mu šlapal na krk na dálnici v Chorvatsku...tak to neřeším... Citovat
silver849 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Ta teplota spinania by ma tiez zaujimala.Urcite sa to tu iuy vela krat riesilo ale aj tak hodte info;) Citovat
pastorek Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Jednorýchlostný - žltý má zapínať pri 97 a vypínať pri 92 dvojrýchlostný - červený zapína 97 , vypína 87 a druhá rýchlosť zapína pri 100 a vypína pri 95. Jedná sa o teplotu v mieste umiestnenia čidla. Ak je pri teplomerovom tak to zodpovedá údaju telomera, no ak je na výstupe chladiča tak teplomer bude ukazovať väčšie hodnoty. Podľa obrázku vyzerá ako chladičové. [upravil dne 14/6/09 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.