JuloI Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Ahoj. dorobil som si xenony do hmloviek ( zatial len do jednej) vsetko je ako ma byt, menic je prichyteny na vnutornej strane nerazniku. ked som ho prvykrat zapol tak vsetko v pohode. ked som to ale zapol druhy krat hned po starte tak mi palubyn pc vypisal brake falout a hned potom airbag falout a popritom mi blikalo STOP. tak som hned vypol motor lebo ma to poriadne vyplasilo a nechal chvilu stat. potom som zase nastartoval a zase je vsetko OK, nevypisuje nic, ABS funguje, airbagy hadam tiez- neskusal som. tak som v pohode presiel 15km a doma na parkovisku som tie hmlovky zase zapol a v pohode svietili- ziadne chyby to nehlasilo. tak teraz neveim v com mohol byt problem. Moholo to byt koli tej jednej hmlovke so xenonom? Mam to dorobit aj do druhej alebo to radsej prerobit do povodneho stavu na ziarovky? Dakujem za nazory a rady:) Citovat
pastorek Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Xenón do hmlovky? ... neuveriteľné... Citovat
JuloI Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 o to mi teraz nejde. v hlavnych svetlometoch mam ziarovky ale aby som vymenil ziarovku v hmlovke, musim dat dole ten plastovy podblatnik tak som do tych hmloviek chcel dat nieco co je ovela trvacnejsie. moze ten menic znicit riadiacu jednotku? Citovat
pastorek Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Menič by nemal zničiť riadiacu jednotku ale možné je všetko. Pri kvalitných to nehrozí no pri nejakej číne je možné všetko. Zapínať by si to mal až chvíľu po naštartovaní. Ja som sa divil hlavne preto že xenóny majú väčšiu svietivosť a je veľmi pravdepodobné že po zapnutí v hmle uvidíš iba bielu stenu. Reči o oslňovaní a nastavovaní vynechám. Citovat
PnR Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 nepises co mas za voz.. ale zda sa mi ze 407 alebo 307 mala problem ze to odpalilo motorceky stieracov Citovat
JuloI Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 ja to 206ka oslnovat by to nemalo ved oni svietia uplne dole. Ale je to cina. teda vyorobcu to pre istotu nema napisane ale cela sada stala 60e. tak som sa rozhodol ze nic z toho nebude. dam tam naspat ziarovku. nebudem riskovat ze sa mi nieco pokazi koli hmlovkam Citovat
MatrixChose Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Jen dotaz, kolik toho nasvítíš mlhovkama? Citovat
dolly1010 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Když už, tak xenony do hlavních světel. Jak už tady napsal MatrixChose, mlhovkama toho moc nenasvítíš Citovat
Edison Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Do nmlhovek xeny klidně. Ale sehnat co nejteplejší. Já jsem potkal teplotu 3kK. Snad je dostanu. A možná dokonce vyměním svítidla. Asitak něco takového: http://www.stodvacet.cz/?p=productsMore&iProduct=124&sName=SVETLA-PRIDAVNA-MLHOVA-PROJEKTOROVA--CHROM-12V-E . Jen se popídím po homologovaných. :-) Citovat
MatrixChose Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Edison: Tak to bych tam asi nedával. Zrovna u 406 se mi líbí, že má mlhovky jako jedno z prvních aut trochu designově pojatý a ne koncernový kostky jako u Š120 Citovat
Edison Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Já tam origo mlhy mám. Uvažuji spíše o tom to elegantně implementovat do stávajících. Už mám čočkový bixenony v hlavních, tak by se mi to líbilo i v mlhách. Citovat
JuloI Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Ja som tam chcel dat 4300k. Ale dnes som to viackrat skusil a ked som ich zapol tak zase- airbag falout, abs falout. Takze zajtra hned idem tam kde som ich kupil a budu mi musiet vratit prachy. Citovat
Edison Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 4300K jsou už dost studený. Snad se mi povede ty 3000K sehnat. Dělaj se, ale málo. Jinak proč by to mělo dělat chyby na jinch systémech... Snad jedině přikostřit pouzdra ballastů, případně najít pro ně jiné místo. Citovat
JuloI Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 A este aby som doplnil, okem toho abs a airbag falout mi vtedy prestal ukazovat aj tachometer. tie balasty nemaju ukostrovaciu svorku, mal som len jeden balast namontovany a bol medzi pastovym podblatnikom a prednym naraznikom pri hmlovke. ja ich pojdem vratit ale neviem co mi to zobru ked oni su funkcne. ale proste mi z toho zblobne riadiaca jednotka... Citovat
Edison Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Já vím, že nemívají kostřící šroubek... Pokusně bych to chytil pod šroubek deklíku, nebo v případě slimmu pod hlavu šroubu, kterým to je pak přidělaný v autě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.