xplayer5 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Ahoj, poraďte prosím. Chtěl bych si dát do své 407sw cd měnič, je možné, že bych v kufru v pravé bočnici neměl konektor? Předpokládám, že právě tam se changer dává, ale já tam mám pouze JBL Hi-fi system a veškeré kabílky vedou do něj. Děkuji mockrát. Citovat
pkr Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: xplayer5 Ahoj, poraďte prosím. Chtěl bych si dát do své 407sw cd měnič, je možné, že bych v kufru v pravé bočnici neměl konektor? Předpokládám, že právě tam se changer dává, ale já tam mám pouze JBL Hi-fi system a veškeré kabílky vedou do něj. Děkuji mockrát. Pokud tam CD měnič neměl bejt z výroby,tak tam konektor nebude.Budeš muset natáhnout od rádia. Citovat
xplayer5 Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 To pro mě znamená vést kabel přes celé auto do kufru? Citovat
pkr Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: xplayer5 To pro mě znamená vést kabel přes celé auto do kufru? Přesně tak.Ale nejsem si jistý,jestli se k JBL dával do základu,nebo ne.To zjistíš nelíp podle VIN v servisboxu.Nebo od někoho,kdo JBL má.Taky je možný,že ho někdo z auta vzal a kabel máš zapadnutej za tapecem a za tím kastlíkem na měnič.Zkus se tam podívat. Citovat
xplayer5 Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Tak to si asi nechám zajít chuť :-) Citovat
kajvet Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 JBL je příplatková výbava, do základu se určitě nedávala.. Ale hraje skvěle:super Citovat
pkr Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: xplayer5 Tak to si asi nechám zajít chuť :-) Já bych se nejdřív podíval,jestli tam ten kabel není.Jinak natažení kabelu by nemělo bejt tak složitý. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Pokud tam CD changer z výroby nebyl, tak tam kabel není. Když jsem si ho instaloval, tak jsem u peugeotů koupil kabel asi za 600,- Kč. Byl u toho i návod kudy ho vést i přihlášení v diagnostice. Je to velmi jednoduché. CD changer musíš mít jenom určitý model od Clarionu. Je super. Napiš VIN a zjistíme, zda tam byl z výroby. [upravil dne 13.6.2009 HonzaZ] [upravil dne 13.6.2009 HonzaZ] Citovat
pkr Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: HonzaZ Pokud tam CD changer z výroby nebyl, tak tam kabel není. Když jsem si ho instaloval, tak jsem u peugeotů koupil kabel asi za 600,- Kč. Byl u toho i návod kudy ho vést i přihlášení v diagnostice. Je to velmi jednoduché. CD changer je super. Čekal jsem,že se ozveš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.