Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, poraďte prosím. Chtěl bych si dát do své 407sw cd měnič, je možné, že bych v kufru v pravé bočnici neměl konektor? Předpokládám, že právě tam se changer dává, ale já tam mám pouze JBL Hi-fi system a veškeré kabílky vedou do něj.

Děkuji mockrát.

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

Ahoj, poraďte prosím. Chtěl bych si dát do své 407sw cd měnič, je možné, že bych v kufru v pravé bočnici neměl konektor? Předpokládám, že právě tam se changer dává, ale já tam mám pouze JBL Hi-fi system a veškeré kabílky vedou do něj.

Děkuji mockrát.

Pokud tam CD měnič neměl bejt z výroby,tak tam konektor nebude.Budeš muset natáhnout od rádia.

Odesláno

To pro mě znamená vést kabel přes celé auto do kufru?

Přesně tak.Ale nejsem si jistý,jestli se k JBL dával do základu,nebo ne.To zjistíš nelíp podle VIN v servisboxu.Nebo od někoho,kdo JBL má.Taky je možný,že ho někdo z auta vzal a kabel máš zapadnutej za tapecem a za tím kastlíkem na měnič.Zkus se tam podívat.

Odesláno

Tak to si asi nechám zajít chuť :-)

Já bych se nejdřív podíval,jestli tam ten kabel není.Jinak natažení kabelu by nemělo bejt tak složitý.

Odesláno

Pokud tam CD changer z výroby nebyl, tak tam kabel není. Když jsem si ho instaloval, tak jsem u peugeotů koupil kabel asi za 600,- Kč. Byl u toho i návod kudy ho vést i přihlášení v diagnostice. Je to velmi jednoduché. CD changer musíš mít jenom určitý model od Clarionu. Je super. Napiš VIN a zjistíme, zda tam byl z výroby.

[upravil dne 13.6.2009 HonzaZ]

[upravil dne 13.6.2009 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Pokud tam CD changer z výroby nebyl, tak tam kabel není. Když jsem si ho instaloval, tak jsem u peugeotů koupil kabel asi za 600,- Kč. Byl u toho i návod kudy ho vést i přihlášení v diagnostice. Je to velmi jednoduché. CD changer je super.

Čekal jsem,že se ozveš.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...