volvik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Caute cim by jste mi poradili potahnout podlahu tak aby se to nejak moc nespinilo ale to asi nic takoveho nebude Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Čím se ti to špiní sokolíku? Jestli blátem, tak si tam dej buď náhradní boty, nebo pěnovou folii. Citovat
Qcko Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Vyber koberce a daj si ich zalaminovat:D [upravil dne 11.6.2009 Qcko] Citovat
vendelinek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Omotej si to portavinářskou fólií Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 no jo tak proste cim to potahnout nevim jestli normalnim kobercem nebo je nejaka latka ktereou by se to dalo Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Existují autokoberce. Neznáš? Funguje to přesně tak, jak chceš - zamezí to zašpinění auta a dá se to třeba vyklepat, nebo i umýt wapkou. Když si pak budeš chtít hrát, můžeš to vzít domů a vydrhnout ve vaně. Je to zkrátka takové malé zábavní centrum - za pár kaček, srandy spousta. A podlaha zůstává čistá... Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 tak to diky ale stejne potrebuju potahnout podlahu do jine barvy nez mam a nevim co by mohlo byt nejvhodnejsi Citovat
lubikpo Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Alebo maj v aute na prezutie papuce Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 no to casem budou asi ale nejdriv potrebuju najit nejakou latku kterou to potahnu Citovat
Chip Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 tolik prispevku a o nicem ja tam mam cervenej koberec kterej nema takovou tu spodní tkanou pevnou vrstvu aby to slo tvarovat pripomina to tenkej podlepenej filc . pouziva se to na výstavach a podobných akcích teda já konkretne ho mám z vystaviste jinak si myslim ze je to nejaka nejlacinejsi verze koberce ale svuj učel to splnilo mám koberec v barve auta a celkem dobre se udrzuje a ale stejne tam mam i klasicky autakoberecky. takze na tech prispevcich nahore neco malo bude ale cerne koberecky na cervenem podkladu jsou milionkrat hezci nez na klasicky sedivem koberci:blicismajlik Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 no to urcite a kde se to da sehnat nevis??? Citovat
pastorek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Skús sa popýtať na podkladový koberec. Je tenší ako normálne a býva pozdĺžne drážkovaný. Mám to v kufri. Do priestoru pred sedačky, prípadne pod ne budeš mať zrejme problém s krčením tenších materiálov a s tvarovaním hrubších. Kedysi som tak vyrábal koberec pri renovácii Audiny. Dá sa to ale je to hrozná robota. Tri dni práce a ruky zodrané do krvi. Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 no jo kazda hovadina neco stoji Ale hlavne ze me to bavi jak se nedari pomuze par sprostych slov a nakonec se vsechno dodela Citovat
Chip Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jak jsem psal mam ho z vystaviste konkretně letnany ale to je pro Tebe asi mimo jsou tam pak tusim jeste zlutej a modrej. jinak pri tvarovani je to dost vos.r ale myslim ze so to bude jmenovat prumyslovej koberec nebo tak neco pak se prodavaj i potahovaci koberce ale na ty se neda moc slapat zkusim se pozeptat ale k netu se dostanu asi az v nedeli Citovat
Kekros Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Myslim si, že by stačily autokoberce, jak psal výše Kurt. Jinak já měl na podlaze lino, protože rád řídim bos - v létě chladí a v zimě se od větráků ohřeje, ale nedá se moc tvarovat Citovat
pastorek Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Inak ten priemyselný koberec nieje zlý nápad. Je lacný a pomerne dobre sa s ním robí. Citovat
volvik Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 tak jo diky za rady zkusim se poptat po tom prumyslnem koberci Jinak kdyby mel nekdo lepsi napad tak sem s nim budu jenom rad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.