Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Existují autokoberce. Neznáš? Funguje to přesně tak, jak chceš - zamezí to zašpinění auta a dá se to třeba vyklepat, nebo i umýt wapkou. Když si pak budeš chtít hrát, můžeš to vzít domů a vydrhnout ve vaně. Je to zkrátka takové malé zábavní centrum - za pár kaček, srandy spousta. ;)

A podlaha zůstává čistá...

Odesláno

tolik prispevku a o nicem

ja tam mam cervenej koberec kterej nema takovou tu spodní tkanou pevnou vrstvu aby to slo tvarovat pripomina to tenkej podlepenej filc .

pouziva se to na výstavach a podobných akcích teda já konkretne ho mám z vystaviste jinak si myslim ze je to nejaka nejlacinejsi verze koberce ale svuj učel to splnilo mám koberec v barve auta a celkem dobre se udrzuje a ale stejne tam mam i klasicky autakoberecky. takze na tech prispevcich nahore neco malo bude ale cerne koberecky na cervenem podkladu jsou milionkrat hezci nez na klasicky sedivem koberci:blicismajlik

Odesláno

Skús sa popýtať na podkladový koberec. Je tenší ako normálne a býva pozdĺžne drážkovaný. Mám to v kufri. Do priestoru pred sedačky, prípadne pod ne budeš mať zrejme problém s krčením tenších materiálov a s tvarovaním hrubších. Kedysi som tak vyrábal koberec pri renovácii Audiny. Dá sa to ale je to hrozná robota. Tri dni práce a ruky zodrané do krvi.

Odesláno

jak jsem psal mam ho z vystaviste konkretně letnany ale to je pro Tebe asi mimo jsou tam pak tusim jeste zlutej a modrej.

jinak pri tvarovani je to dost vos.r

ale myslim ze so to bude jmenovat prumyslovej koberec nebo tak neco

pak se prodavaj i potahovaci koberce ale na ty se neda moc slapat

zkusim se pozeptat ale k netu se dostanu asi az v nedeli

Odesláno

Myslim si, že by stačily autokoberce, jak psal výše Kurt. Jinak já měl na podlaze lino, protože rád řídim bos - v létě chladí a v zimě se od větráků ohřeje, ale nedá se moc tvarovat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...