Doyle Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Ahoj. Máte někdo zkušenost s tímto http://auto-doplnky.com/eshop/interier/potahy/kozene-potahy-volantu/pro-prumer-volantu-36-5-39cm/potah-volantu-maria-cavallo-cerno-modry-adc30185.html potahem volantu?? Případně bych měl prozbu. Mam 406 old model a potřeboval bych změřit přesný průměr a obvod madla volantu - viz tabulka v odkazu, kdyby byl někdo tak laskav. Proč si to nezměřím na svým je proto, že tam mám nyní přechodný kožený potah, zašněrovaný koženou tkanicí. Sundávat a měřit = zničit a dokud nebudu mít náhradní, tak bych se do toho opravdu nerad pouštěl.. Díky [upravil dne 16/6/09 Doyle] Citovat
BrankoKK Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ja som si kupil v tescu obycajny **** na priemer volantu 33-37 cm a pasuje mi, a co je este lepsie aj dokonca celkom dobre ukaze Citovat
Doyle Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Nikdo nepomůže? Tak to budu muset opravdu asi odstřihnout abych to mohl změřit. [upravil dne 12/6/09 Doyle] Citovat
Doyle Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Ja už jsem se pro ten potah v zásadě rozhodl že to zkusím. Jen hledám tu dobrou duši, která třeba potah nemá a je ochotna mi to zaměřit.. Mam něco podobného jako ty a nechci to sundávat dokud nebudu mít ten nový ... Citovat
Doyle Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 Hm. Bohužel se tu nenašel vůbec nikdo, kdo by mi byl ochoten s tím helfnout.( Asi mají všichni nesnímatelné potahy volantu ...) Nakonec se mi to povedlo zjistit poměrně náhodou přes kolegu v práci. Kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak průměr volantu je 38cm a obvod madla 10cm Citovat
obaf Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Doyle: tie potahy sa riesili uz aj tu: Mario pasuje dobre a dobre aj drzi, v zime nie je ladovy a v lete nie je horuci:) Citovat
virnik Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 ja mam čisto čierny koženy potah a nemožem si ho vynachvalit sice mi trochu trvalo ho tam našnurovat ale vysledok stal zato pretym si ho dobre namoč a nechaj nasiat vodov trochu sa natiahne a ide to lachšie ale stoji to za to:papa Citovat
Y2K Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 neviem ci to sem patri ale ja mam komplet volant \"odstrojeny\" a vymenu novu kozu. Takze to nie je len potah ale komplet vymena, no ja som uz kozeny mal ze ano. Ak to je ozaj koza, nezabudnite to osetrit raz za cas nejakym kremom (najlepsie indulonou modrou ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.