Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Perfektní OK 406, teď si nanux může svou výbavu porovnat:super

Díky a nebo pokud by nevěděl čím ještě doplnit svoji 407:myslim;)

Odesláno

:)

Dále koukám že dynamic má např. prvky interiéru \"chromované trojúhelníky\", což já mám také, takže mám asi vážně dynamic ... ale třeba koberečky vpředu i vzadu má jen pack executive a ty tam taky mám

prostě gulášek :D

Odesláno

Ty výše uvedené \"české\" výbavy jsou jen pro auta vyrobené do ČR. Já mám auto z Německa a když se podívám na www.peugeot.de a začnu konfigurovat vůz, tak přímo má výbava \"Platinum\" tam je uvedena, dále např. má barva vozu má označení černá perla Nera, taktéž na německých ofiko stránkách ale na českých ani zmínka...takže asi tak...:roker

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Ty výše uvedené \"české\" výbavy jsou jen pro auta vyrobené do ČR. Já mám auto z Německa a když se podívám na www.peugeot.de a začnu konfigurovat vůz, tak přímo má výbava \"Platinum\" tam je uvedena, dále např. má barva vozu má označení černá perla Nera, taktéž na německých ofiko stránkách ale na českých ani zmínka...takže asi tak...:roker

Jedná se opravdu jen o 407, které jsou prodávaná na českém trhu.

Odesláno

Polokůže v základu byl v ČR Dynamic Pack. Samozřejmě řada těchto výbav je možná jako příplatková. Pokud si vzpomínám v cizině se Dynamic jmenoval Sport.

[upravil dne 11.6.2009 HonzaZ]

Odesláno

no k te polokuzi mam xenony,navigaci,radiotelefon,sitku v zavazadlovem prostoru,parklovaci senzory,17ky origo kola,tempomat,elektricka sedadla ridice i spolujezdce,sklopna zrdcatka,superzamknuti,elektrochromaticke zrcatko,loketni operku,zrcatka v barve karoserie,senzor tlaku v pneu,senzor deste,,senzor svetel,JBL audio,CD menic,.... me to prijde jak od kazdeho neco

[upravil dne 11/6/09 luko407sw]

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

no k te polokuzi mam xenony,navigaci,radiotelefon,sitku v zavazadlovem prostoru,parklovaci senzory,17ky origo kola,tempomat,elektricka sedadla ridice i spolujezdce,sklopna zrdcatka,superzamknuti,elektrochromaticke zrcatko,loketni operku,zrcatka v barve karoserie,senzor tlaku v pneu,senzor deste,,senzor svetel,JBL audio,CD menic,.... me to prijde jak od kazdeho neco

[upravil dne 11/6/09 luko407sw]

Za příplatek lze mít různé vybavení:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...