luko407sw Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Pár krát jsem už tady viděl že má někdo výbavu ,,platinum,, ale na oficialních stránkách peugeotu jsem nasel jen Comfort pack Premium Premium Pack Jsou teda jěště nějaké další výbavý??? Citovat
nanux Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Už docela dlouho se snažím zjistit, jakou že výbavu vlastně mám a když tak koukám na ty obrázky výše, od všeho mám trochu Citovat
luko407sw Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 no co ja jsem pochopil tak zaklad je comfort, premium je comfort + ta vybava co je u ni napsana a u premium pack je vsechno co v predchozich dvou + nejake vychytavky navic nasel jsem ze se da jeste priplatit za nejake dodelavky a to se pak jmenuje excellence Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Výbava u typu sedan je na 99,9% stejná jako u typu SW a break. Pokud by byl zájem, tak jsem mohu uvést i typy výbav SW a break. Citovat
nanux Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Paráda, konečně jsem zjistil co mám - Executive s několika doplňky navíc, díky Citovat
HonzaZ Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Pokud vím už jsme to jednou řešili. Psal jsi, že máš látkové černé potahy a Executive má velurové. Jak jsem ti psal, myslím, že máš Dynamic. Jinak k tomu výše uváděnému verze Premium atd. jsou současné výbavy. Většina z nás má ale auta v rozmezí let asi 2000 až 2006 a tam byly výbavy Confort, Executive, Dynamic, Dynamic pack a zpočátku také Executive pack. Samozřejmě myslím verze na našem trhu. Citovat
nanux Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Přesně, ty potahy mi tam jako jediné nesedí, vše ostatní ano... je přeci možné zvolit si při koupi nového vozu potahy, ne? Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Pokud by někoho zajímali ceny SW break či sedanu a i za vybavení, tak se může kochat: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.