Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No zatáčky se jí vůbec nelíbily:DJeště jsem teďka sundal samolepku z rozkoše tu jsem si nalepil do garáže:)a už to vypadá jako auto:) Jinak kolega tuner to má v hlavě poněkud v nepořádku, protože už když s tím přijel mi to ukázat, tak jsem říkal že to je hnus a hnus.Nicméně jemu se to asi líbí a myslím si že to pryč nedá. a ještě když na to chce dělat a tapetovat ten nádech:D:D

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Ale neřekl, bych si to mohla taky brát osobně... :myslim:D

Ale no tak;) Náhodou se mi taková projíždka mooc líbila:super

BTW: máš mailik;)

[upravil dne 11.6.2009 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

No zatáčky se jí vůbec nelíbily:DJeště jsem teďka sundal samolepku z rozkoše tu jsem si nalepil do garáže:)a už to vypadá jako auto:) Jinak kolega tuner to má v hlavě poněkud v nepořádku, protože už když s tím přijel mi to ukázat, tak jsem říkal že to je hnus a hnus.Nicméně jemu se to asi líbí a myslím si že to pryč nedá. a ještě když na to chce dělat a tapetovat ten nádech:D:D

Tapetovat.....pořád nevím, jakej nádech myslel, ale každopádně by si zasloužil rákoskou přes prsty:bacha

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Tapetovat.....pořád nevím, jakej nádech myslel, ale každopádně by si zasloužil rákoskou přes prsty:bacha

Ten nádech jsem taky nepobral. To jsem fakt nevěděl o čem mluví a o jakejch tapetách:D on to auto totálně zprzní.:(

Odesláno

Ten nádech jsem taky nepobral. To jsem fakt nevěděl o čem mluví a o jakejch tapetách:D on to auto totálně zprzní.:(

On už ho zprznil a jestli v tom chce pokračovat, tak se k tomu autu odmítám hlásit, ikdyž je to 106ka a navíc bývalé auto našeho kamaráda.... By se sem mohl mrknout, třeba by mu došlo, že to není zrovna dobrej nápad, s tím provádět taková zvěrstva...

Odesláno

Tak to fakt nechápu proč, teda. :D Náhodou jsou parádní. ;)

Jako auto( a hezky autí) to vypadalo i předtím. ;) Na tom samolepka moc nezmění. Ale je fakt, že nejsem zrovna jejich příznivce. :nevim

Kolega tuner má \"drobátko\" zvrácenej vkus, jen co je pravda. :D :D A s tou tapetou mě fakt odrovnal jako. :D

to jirka: No chvílema ses netvářil zrovna nadšeně, řekla bych. :myslim

[upravil dne 11.6.2009 KeiTynka]

Odesláno

to jirka: No chvílema ses netvářil zrovna nadšeně, řekla bych. :myslim

To se ti asi něco zdálo;) Já byl nadšenej celý den:D Možná ta \"malinká\" dírka v Náchodě, ale to se stane i mě, za to na tebe přeci nebudu šerednej ne? :aut

Odesláno

Taky nejsem extra příznivce nějakej decent mi nevadí, ani ta alpina mi nevadila do včera a hlavně jak si ji pak nalepil kolega, tak už se mi nelíbila vůbec. Prostě jste mi trošku něco ukázali. včera jsem načerpal hodně inspirace:)skoro jsem nemohl usnout:)jsem furt přemýšlel. Bylo to parádní:)

Jinak kolega má teďka taky nově tuning v podobě modrých diod v parkovačkách.:D

Jirka: On to neřeší co mu kdo dá, tak on na to auto plácne. Filtr přivezl koupil ho od kámoše za 200,- a začal mě přesvědčovat že to je Green tak jsem se mu vysmál a uvedl ho trošku na pravou míru. Jinak tady na foru se podivat byl asi 2x nick anywhere ale nebaví ho to.Neumí počkat chce mít všechno hned a takle to dopadá.

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Alesek: Přesně, autí máš krásný se samolepkou i bez ní a podle toho, co vím, bude ještě hezčejší viď?:mrk;)

Já jsem nikdy nebyl zastánce lepek na auta. Akorát občas mě lapí Amok a takle to pak \"vyparádím\":D:D Autíčko bude vypadat k světu jsem o tom přesvědčenej. \"i kdybych měl žrát trávu\":D

Odesláno

Já jsem nikdy nebyl zastánce lepek na auta. Akorát občas mě lapí Amok a takle to pak \"vyparádím\":D:D Autíčko bude vypadat k světu jsem o tom přesvědčenej. \"i kdybych měl žrát trávu\":D

Já moc taky ne, ale teď o jedné samolepce delší dobu přemýšlím a nedokážu se rozhoupat, jestli ano nebo ne:myslim

Tak doufám, že na tu trávu nedojde:D Hlavně se nenech od kolegy zmanipulovat:D:D:D:D

Odesláno

Koukám, že jsme na tom tak nějak podobně. :)

Teď mi došlo, že já vlastně na autě taky jednu samolepku mám. ;)

Jakou samolepku máš na mysli? :)

Myslím, že to, že by se Alešek nechal zmanipulovat, nehrozí... :D

Odesláno

Teď mi došlo, že já vlastně na autě taky jednu samolepku mám. ;)

Jakou samolepku máš na mysli? :)

Fáákt?? A jakou pak???:D:D

To je zatím tajemství, ale ty to máš v mailu;)

[upravil dne 11.6.2009 jiri106xs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...