jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka to jirka: Chtěl jsi říct osobní řidičku, ne? Jj chtěl:mrk Citovat
KeiTynka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Ale neřekl, bych si to mohla taky brát osobně... Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Alesek: Ten tvůj kolega to asi opravdu nerozdejchá....a ten filtr, no co k tomu dodat....prostě hrůza:blicismajlik Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No zatáčky se jí vůbec nelíbily:DJeště jsem teďka sundal samolepku z rozkoše tu jsem si nalepil do garáže:)a už to vypadá jako auto:) Jinak kolega tuner to má v hlavě poněkud v nepořádku, protože už když s tím přijel mi to ukázat, tak jsem říkal že to je hnus a hnus.Nicméně jemu se to asi líbí a myslím si že to pryč nedá. a ještě když na to chce dělat a tapetovat ten nádech:D:D Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Ale neřekl, bych si to mohla taky brát osobně... Ale no tak;) Náhodou se mi taková projíždka mooc líbila:super BTW: máš mailik;) [upravil dne 11.6.2009 jiri106xs] Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Alesek No zatáčky se jí vůbec nelíbily:DJeště jsem teďka sundal samolepku z rozkoše tu jsem si nalepil do garáže:)a už to vypadá jako auto:) Jinak kolega tuner to má v hlavě poněkud v nepořádku, protože už když s tím přijel mi to ukázat, tak jsem říkal že to je hnus a hnus.Nicméně jemu se to asi líbí a myslím si že to pryč nedá. a ještě když na to chce dělat a tapetovat ten nádech:D:D Tapetovat.....pořád nevím, jakej nádech myslel, ale každopádně by si zasloužil rákoskou přes prsty:bacha Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Ale no tak;) Náhodou se mi taková projíždka mooc líbila:super Ani se ti nedivím:) taky bych se nechal vozit:) Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Tapetovat.....pořád nevím, jakej nádech myslel, ale každopádně by si zasloužil rákoskou přes prsty:bacha Ten nádech jsem taky nepobral. To jsem fakt nevěděl o čem mluví a o jakejch tapetách:D on to auto totálně zprzní. Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Alesek Ani se ti nedivím:) taky bych se nechal vozit:) :D Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Alesek Ten nádech jsem taky nepobral. To jsem fakt nevěděl o čem mluví a o jakejch tapetách:D on to auto totálně zprzní. On už ho zprznil a jestli v tom chce pokračovat, tak se k tomu autu odmítám hlásit, ikdyž je to 106ka a navíc bývalé auto našeho kamaráda.... By se sem mohl mrknout, třeba by mu došlo, že to není zrovna dobrej nápad, s tím provádět taková zvěrstva... Citovat
KeiTynka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak to fakt nechápu proč, teda. Náhodou jsou parádní. Jako auto( a hezky autí) to vypadalo i předtím. Na tom samolepka moc nezmění. Ale je fakt, že nejsem zrovna jejich příznivce. Kolega tuner má \"drobátko\" zvrácenej vkus, jen co je pravda. :D A s tou tapetou mě fakt odrovnal jako. to jirka: No chvílema ses netvářil zrovna nadšeně, řekla bych. [upravil dne 11.6.2009 KeiTynka] Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka to jirka: No chvílema ses netvářil zrovna nadšeně, řekla bych. [upravil dne 11.6.2009 KeiTynka] To se ti asi něco zdálo;) Já byl nadšenej celý den:D Možná ta \"malinká\" dírka v Náchodě, ale to se stane i mě, za to na tebe přeci nebudu šerednej ne? Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Taky nejsem extra příznivce nějakej decent mi nevadí, ani ta alpina mi nevadila do včera a hlavně jak si ji pak nalepil kolega, tak už se mi nelíbila vůbec. Prostě jste mi trošku něco ukázali. včera jsem načerpal hodně inspirace:)skoro jsem nemohl usnout:)jsem furt přemýšlel. Bylo to parádní Jinak kolega má teďka taky nově tuning v podobě modrých diod v parkovačkách. Jirka: On to neřeší co mu kdo dá, tak on na to auto plácne. Filtr přivezl koupil ho od kámoše za 200,- a začal mě přesvědčovat že to je Green tak jsem se mu vysmál a uvedl ho trošku na pravou míru. Jinak tady na foru se podivat byl asi 2x nick anywhere ale nebaví ho to.Neumí počkat chce mít všechno hned a takle to dopadá. Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Alesek: Přesně, autí máš krásný se samolepkou i bez ní a podle toho, co vím, bude ještě hezčejší viď? Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Tak to fakt nechápu proč, teda. Náhodou jsou parádní. Copak nechápeš Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Alesek: Přesně, autí máš krásný se samolepkou i bez ní a podle toho, co vím, bude ještě hezčejší viď? Já jsem nikdy nebyl zastánce lepek na auta. Akorát občas mě lapí Amok a takle to pak \"vyparádím\":D:D Autíčko bude vypadat k světu jsem o tom přesvědčenej. \"i kdybych měl žrát trávu\":D Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Alesek Já jsem nikdy nebyl zastánce lepek na auta. Akorát občas mě lapí Amok a takle to pak \"vyparádím\":D:D Autíčko bude vypadat k světu jsem o tom přesvědčenej. \"i kdybych měl žrát trávu\":D Já moc taky ne, ale teď o jedné samolepce delší dobu přemýšlím a nedokážu se rozhoupat, jestli ano nebo ne:myslim Tak doufám, že na tu trávu nedojde:D Hlavně se nenech od kolegy zmanipulovat:D:D:D:D Citovat
KeiTynka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Koukám, že jsme na tom tak nějak podobně. Teď mi došlo, že já vlastně na autě taky jednu samolepku mám. Jakou samolepku máš na mysli? Myslím, že to, že by se Alešek nechal zmanipulovat, nehrozí... [upravil dne 11.6.2009 KeiTynka] Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Zmanipulovat se nenechám určitě. To je odstrašující případ. Citovat
jiri106xs Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Teď mi došlo, že já vlastně na autě taky jednu samolepku mám. Jakou samolepku máš na mysli? Fáákt?? A jakou pak???:D To je zatím tajemství, ale ty to máš v mailu;) [upravil dne 11.6.2009 jiri106xs] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.