Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si tak doma v klidu popíjím kafe, když slyším troubení.....no sice nerad, jelikož se zlomenou nohou to ani moc nejde, jsem vstal a co mé oči nevidí:mrk:mrk Kolem profrčeli černá a červená 106ka a hned mi bylo jasný o co jde....:D:D:D Zbytek vidíte na fotkách...

Móóc děkuji Kačence a Aleškovi, že udělali takovou milou přepadovku:papa:papa;)

[upravil dne 10.6.2009 jiri106xs]

post-0-14109607535621_thumb.jpg

Odesláno

Se máte... vám to závidim. Taky bych se chtěl srazit s nějakejma členama nejlépe z vás a s vašima krásnejma 106kama abych si je mohl prohlídnout naživo :)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Bylo to moc super, moc se mi to líbilo, děkuji za příjemné odpoledne, hlavní díky patří Káťe za organizaci:)

To teda bylo, musíme to někdy zopakovat;) Jj patří, tímhle mě fakt celkem odrovnala:)

Odesláno

Jj, srázek byl parádní, myslím, že se to fakt vydařilo. ;) Navíc ten Jirkův výraz, když nás tam viděl stál fakt za to. :D

to jirka: Chtěl jsi říct osobní řidičku, ne? :D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: Alesek

Bylo to moc super, moc se mi to líbilo, děkuji za příjemné odpoledne, hlavní díky patří Káťe za organizaci:)

To teda bylo, musíme to někdy zopakovat;) Jj patří, tímhle mě fakt celkem odrovnala:)

Jo jo, koukali jsme že ses nezmohl na moc slov, jak jsme přijeli:)Fakt to bylo Super:)

Keity:Japak jsi dorazila domů?:)

Odesláno

v pohodě. ;) Myslela jsem, že zpátky to vezmu přes Trutnov, ale jelikož jsem na navigaci dala jen domů, tak mě to táhlo zase přes Náchod. Ale čas celkem dobrej 1 hodina 59 minut! :D

Jo a ty zatáčky, jak ti to tam ustřelilo, se dají jet i ve 100 km/h. :D Mi to nedalo, abych si to nevyzkoušela. A gumy si ani nepískly. :D

Odesláno

No já mám napytel gumy a hlavně auto vysoký:D takže proto mě to ustřelilo, a další věc, řvala mi v autě drahá půlka:D:D:D

Jinak ty jezdíš, až moc dobře:) Ale ve 100km/h pokud mě přišlo že jirka se vznášel v 90km/h tak ty jsi musela normálně letět:D

Odesláno

No byl to takovej trošku nízkej průlet, ale byla to velká paráda. :D Tyhle zatáčky vám upřímně závidím. :nevim Mě to tak nějak napadlo, že se jí to asi moc líbit nebude. :D

Tak to věřím, že je to hned hezčí. ;) Počkej, jen to ten tvůj kolega zjistí, tak ji taky sundá. :D A možná když mu ukážeš motorák, tak by se taky mohl chtít opičit a sundá tu hrůzu, co tam stvořil... :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...