jiri106xs Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tak si tak doma v klidu popíjím kafe, když slyším troubení.....no sice nerad, jelikož se zlomenou nohou to ani moc nejde, jsem vstal a co mé oči nevidí:mrk Kolem profrčeli černá a červená 106ka a hned mi bylo jasný o co jde....:D:D Zbytek vidíte na fotkách... Móóc děkuji Kačence a Aleškovi, že udělali takovou milou přepadovku:papa:papa;) [upravil dne 10.6.2009 jiri106xs] Citovat
jiri106xs Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 ... [upravil dne 10.6.2009 jiri106xs] Citovat
309GT Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Paráda!To jsi jel s tou zlomenou nohou? Citovat
jiri106xs Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Néé, to nemůžu, kdyby mě chytli, tak je průšvih. Jen jsem autí vytáhl na focení a pak jsem měl osobního řidiče:D Citovat
Alesek Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Bylo to moc super, moc se mi to líbilo, děkuji za příjemné odpoledne, hlavní díky patří Káťe za organizaci:) Citovat
Ladis8 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Se máte... vám to závidim. Taky bych se chtěl srazit s nějakejma členama nejlépe z vás a s vašima krásnejma 106kama abych si je mohl prohlídnout naživo Citovat
jiri106xs Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Alesek Bylo to moc super, moc se mi to líbilo, děkuji za příjemné odpoledne, hlavní díky patří Káťe za organizaci:) To teda bylo, musíme to někdy zopakovat;) Jj patří, tímhle mě fakt celkem odrovnala:) Citovat
KeiTynka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Jj, srázek byl parádní, myslím, že se to fakt vydařilo. Navíc ten Jirkův výraz, když nás tam viděl stál fakt za to. to jirka: Chtěl jsi říct osobní řidičku, ne? Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: Alesek Bylo to moc super, moc se mi to líbilo, děkuji za příjemné odpoledne, hlavní díky patří Káťe za organizaci:) To teda bylo, musíme to někdy zopakovat;) Jj patří, tímhle mě fakt celkem odrovnala:) Jo jo, koukali jsme že ses nezmohl na moc slov, jak jsme přijeli:)Fakt to bylo Super:) Keity:Japak jsi dorazila domů? Citovat
KeiTynka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 v pohodě. Myslela jsem, že zpátky to vezmu přes Trutnov, ale jelikož jsem na navigaci dala jen domů, tak mě to táhlo zase přes Náchod. Ale čas celkem dobrej 1 hodina 59 minut! Jo a ty zatáčky, jak ti to tam ustřelilo, se dají jet i ve 100 km/h. Mi to nedalo, abych si to nevyzkoušela. A gumy si ani nepískly. Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No já mám napytel gumy a hlavně auto vysoký takže proto mě to ustřelilo, a další věc, řvala mi v autě drahá půlka:D:D:D Jinak ty jezdíš, až moc dobře:) Ale ve 100km/h pokud mě přišlo že jirka se vznášel v 90km/h tak ty jsi musela normálně letět:D Citovat
Alesek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Jinak aktuálně jsem odstranil samolepku Alpine:) a hned je to hezčí Citovat
KeiTynka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No byl to takovej trošku nízkej průlet, ale byla to velká paráda. Tyhle zatáčky vám upřímně závidím. Mě to tak nějak napadlo, že se jí to asi moc líbit nebude. Tak to věřím, že je to hned hezčí. Počkej, jen to ten tvůj kolega zjistí, tak ji taky sundá. A možná když mu ukážeš motorák, tak by se taky mohl chtít opičit a sundá tu hrůzu, co tam stvořil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.