Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemýšlím taky o plynových vzpěrách ale mám z toho trošku obavy. Mám 306 rv. 95 a nějak mi nedrží klasická vzpěra pokaždé z toho držáčku vypadne a když tam drží a já zavřu kapotu tak vapadne po chvilce je slyšet prostě cinknutí a je to jasné. Proto jsem přemýšlel o plynových vzpěrách nicméně mám ze zkušenosti se vzpěrami na kufru trošku obavy aby taky nepadaly, vždy když jsou nízké teploty to znamená třeba v noci pod bodem mrazu padá mi kufr jednoduše nedrží jen když ho delší dobu podržim rukou, proto mám obavu i u kapoty.

Kdyby někdo si našel čas a zodpověděl mi to ze zkušenosti budu rád. Uvítal bych kdyby někdo věděl o pořádnym držáčku na origo vzpěru abych se mohl rozhodnout. Dikes :)

Odesláno

Danken : Když ti ty vzpěry kufru padají, tak asi nadešel čas dát nové ... :D Ale je fakt že třeba já na kufru jsem dával na podzim vzpěry nové originál a stejně se ta mrcha nechce v tý zimě otvírat, když se zvedne tak drží bez problémů, ale nechce se jim nahoru ... :D

Odesláno

Danken: já mám origo vzpěry kapoty a za každého počasí vyjíždějí nahoru samy. S kufrem to je horší, tomu se tolik nechce ... asi byl častěji otevírán a jsou uvanené. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...