Danken Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Přemýšlím taky o plynových vzpěrách ale mám z toho trošku obavy. Mám 306 rv. 95 a nějak mi nedrží klasická vzpěra pokaždé z toho držáčku vypadne a když tam drží a já zavřu kapotu tak vapadne po chvilce je slyšet prostě cinknutí a je to jasné. Proto jsem přemýšlel o plynových vzpěrách nicméně mám ze zkušenosti se vzpěrami na kufru trošku obavy aby taky nepadaly, vždy když jsou nízké teploty to znamená třeba v noci pod bodem mrazu padá mi kufr jednoduše nedrží jen když ho delší dobu podržim rukou, proto mám obavu i u kapoty. Kdyby někdo si našel čas a zodpověděl mi to ze zkušenosti budu rád. Uvítal bych kdyby někdo věděl o pořádnym držáčku na origo vzpěru abych se mohl rozhodnout. Dikes Citovat
godzila.01 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Danken : Když ti ty vzpěry kufru padají, tak asi nadešel čas dát nové ... Ale je fakt že třeba já na kufru jsem dával na podzim vzpěry nové originál a stejně se ta mrcha nechce v tý zimě otvírat, když se zvedne tak drží bez problémů, ale nechce se jim nahoru ... Citovat
MilanF1 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Danken: já mám origo vzpěry kapoty a za každého počasí vyjíždějí nahoru samy. S kufrem to je horší, tomu se tolik nechce ... asi byl častěji otevírán a jsou uvanené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.