Guest foto1977 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ahoj Pražáci a okolní Pežoťáci, nemáte nějakou zkušenost s tímto servisem: http://www.peugeotzlata.cz/ Chystám se tam na opravu a rád bych věděl do čeho jdu. Kolega z práce mi ho doporučil, ale nikdy tam s autem nebyl (má oktávku) a prej slyšel, že jsou dobrý a nejsou moc drahý. Citovat
ANRY Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 uz jsi tam byl? Ja tam taky jezdim a zatim celkem spokojenost. Vymenu oleje, rozvodu a nejakych malickosti zvladli v pohode a za v klidu ceny. Jediny s cim si moc neporadili je s vrzanim z predni casti auta. Zkouseli prijit na to odkud to asi jde, ale neprisli na nic. Tak mi auti vratili at zkusim nejak vypozorovat odkud to jde (coz jde dost tezce za jizdy a tak...) a at jeste prijedu....no uprime jsem se k tomu jeste nedostal tam zajet znovu... Ale jinak dobry:super a doufam, ze si to nejak nepokazi Citovat
Driver Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Já jsem u nich asi dvakrát kupoval použitý díly na 306, jsou tam v pohodě. Servis by měl být taky ok dle zkušenosti mého kolegy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.