Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Zde.... jsem nasel otackomer co schanim,mohl by mi nekdo znalej v nemcine a ebay rict co tam pisou a pripadne nekdo ochotnej to koupit,byl bych moc vdecnej,u nas je toto nesehnatelne!
Odesláno

Píšou tam,že je to originál Suzuki,pošta do CZ stojí 7 éček a můžeš platit jak paypalem,tak i převodem na účet.Ale podle mě je to originál do přístrojovky.

Odesláno

dekuju moc,ale ono to je uz jedno,pac to nekdo koupil,ale ty by si se nemohl podivat u vas po vasich webwch,jeslti nekde nejdou budiky na SV 650 N nebo samostatnej otackomer!

Odesláno

Skusim popozerat...

Pripadne skus este pozriet ebay.co.uk...

Alebo, za tyzden idem do UK, a budem pozerat veci na motorku, mozem sa ti popytat aj na to a ak by sa mi to voslo nejak do batoziny nebol by z mojej strany problem.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Skusim popozerat...

Pripadne skus este pozriet ebay.co.uk...

Alebo, za tyzden idem do UK, a budem pozerat veci na motorku, mozem sa ti popytat aj na to a ak by sa mi to voslo nejak do batoziny nebol by z mojej strany problem.

tak to by bylo super,budu urcite rad. hlavne musej byt na typ N,to je bez kapotaze! jinak na anglickym ebay sem nasel a to Zde..., ale taky uz je nekdo koupil,jinak takhle vypadaj,doufam,ze ten odkaz funguje. jsou to ty jak byli za 50 liber (centralni je rychlomer a na levo je otackomer)

Odesláno
Původně zaslal: punkac

co tohle? jinak mám přítelku v Drážďanech amožná by to šlo za 4 eura poslat jí nebo za 15€ do čech jestli je to teda ono :papa

diky za snahu,ale tohle je prave z modelu S,to mi tam nepujde...

Odesláno

OK, tak ja ti to tam popozeram.

Ak by si to medzicasom zohnal alebo daco ine, proste ak by som to pozerat nemal, daj vediet.

Snad ti pomozem...ak sa bude dat.

Odesláno

Pokial by to Y2K do 17. jula doniesol, moze mi to nechat v Trnave (byva kusok) a ja ty to prinesem na Šebetov :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Pokial by to Y2K do 17. jula doniesol, moze mi to nechat v Trnave (byva kusok) a ja ty to prinesem na Šebetov :)

tak to by bylo vubec super,snad neco sezene.. je to blby bez otackomeru.

Odesláno

no nic v motorkách se nevyznám jen jsem vložil do vyhledávače na ebay název tý aukce, kde jsi psal že už to někdo koupil a vypadlo tamto, co se ti bohužel nehodí, ale jinak by neměl být problém to koupit, případně poslat přes přítelkyni kvůli levnějšímu poštovnýmu, když by to bylo z německa :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...