oni Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Zde.... jsem nasel otackomer co schanim,mohl by mi nekdo znalej v nemcine a ebay rict co tam pisou a pripadne nekdo ochotnej to koupit,byl bych moc vdecnej,u nas je toto nesehnatelne! Citovat
olda Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Píšou tam,že je to originál Suzuki,pošta do CZ stojí 7 éček a můžeš platit jak paypalem,tak i převodem na účet.Ale podle mě je to originál do přístrojovky. Citovat
oni Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 jasny ja vim,prave to potrebuju,takze by to vyslo na 107 ecek? kdo by byl ochotnej to koupit,prosim,prosim,prosim. Citovat
oni Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 da se to koupit hned nebo se musi drazit? Citovat
olda Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Je tam Sofort-Kaufen,takže hned vyhráváš Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Kupit z ebay nie je ziadny problem si myslim Citovat
Schreek Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 oni: Napiš mi na SZ nějak se dohodnem, neměl by to být problém Citovat
Y2K Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ja by som aj ochotny bol, ale asi to ze som z SK by mohlo robit mensie problemy, asi bude lepsie ak dakto s CZ ti pomoze. Citovat
oni Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 dekuju moc,ale ono to je uz jedno,pac to nekdo koupil,ale ty by si se nemohl podivat u vas po vasich webwch,jeslti nekde nejdou budiky na SV 650 N nebo samostatnej otackomer! Citovat
Y2K Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Skusim popozerat... Pripadne skus este pozriet ebay.co.uk... Alebo, za tyzden idem do UK, a budem pozerat veci na motorku, mozem sa ti popytat aj na to a ak by sa mi to voslo nejak do batoziny nebol by z mojej strany problem. Citovat
oni Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Y2K Skusim popozerat... Pripadne skus este pozriet ebay.co.uk... Alebo, za tyzden idem do UK, a budem pozerat veci na motorku, mozem sa ti popytat aj na to a ak by sa mi to voslo nejak do batoziny nebol by z mojej strany problem. tak to by bylo super,budu urcite rad. hlavne musej byt na typ N,to je bez kapotaze! jinak na anglickym ebay sem nasel a to Zde..., ale taky uz je nekdo koupil,jinak takhle vypadaj,doufam,ze ten odkaz funguje. jsou to ty jak byli za 50 liber (centralni je rychlomer a na levo je otackomer) Citovat
punkac Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 co tohle? jinak mám přítelku v Drážďanech amožná by to šlo za 4 eura poslat jí nebo za 15€ do čech jestli je to teda ono Citovat
oni Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: punkac co tohle? jinak mám přítelku v Drážďanech amožná by to šlo za 4 eura poslat jí nebo za 15€ do čech jestli je to teda ono diky za snahu,ale tohle je prave z modelu S,to mi tam nepujde... Citovat
Y2K Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 OK, takze SV 650 N, este mi napis rok vyroby. Citovat
Y2K Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 OK, tak ja ti to tam popozeram. Ak by si to medzicasom zohnal alebo daco ine, proste ak by som to pozerat nemal, daj vediet. Snad ti pomozem...ak sa bude dat. Citovat
oni Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 no myslim si ze nepochodis,je to nedostatkove zbozi,uvidis,za kazdou informaci budu vdecnej,predem diky.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Pokial by to Y2K do 17. jula doniesol, moze mi to nechat v Trnave (byva kusok) a ja ty to prinesem na Šebetov Citovat
oni Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Pokial by to Y2K do 17. jula doniesol, moze mi to nechat v Trnave (byva kusok) a ja ty to prinesem na Šebetov tak to by bylo vubec super,snad neco sezene.. je to blby bez otackomeru. Citovat
punkac Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 no nic v motorkách se nevyznám jen jsem vložil do vyhledávače na ebay název tý aukce, kde jsi psal že už to někdo koupil a vypadlo tamto, co se ti bohužel nehodí, ale jinak by neměl být problém to koupit, případně poslat přes přítelkyni kvůli levnějšímu poštovnýmu, když by to bylo z německa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.