Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím!

včera mi za jízdy odešlo rádio. Vyhledávalo stanice, pak přestalo a už nic nezahrálo. Pokud se zapnulo začalo šumět, při pokusu o vyhledávání šumět přestalo a už se nedalo nic dělat jen jej vypnout. Když jsem kupříkladu chtěl zvýšit hlasitost zaseknul se indikátor hlasitosti na displeji a opět kaput.

Setkal jste se s tím někdo?

Protože rádio používám denodenně tak mě jeho ztráta dost mrzí.... :(

Odesláno

Zkusil si ho vyndat a zkontrolovat konektory? Od repro napajeni popripade antenu? Dle toho co pises tak bych rekl ze pouze vypadla antena a ten kiks shlasitosti muze byt jenom drobnost pokud mas I kod k radiu skus ho vytahnout at se resetne a zkontrolovat konektory.

;)

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Zkusil si ho vyndat a zkontrolovat konektory? Od repro napajeni popripade antenu? Dle toho co pises tak bych rekl ze pouze vypadla antena a ten kiks shlasitosti muze byt jenom drobnost pokud mas I kod k radiu skus ho vytahnout at se resetne a zkontrolovat konektory.

;)

kdyz jsem vzdy nechal vyhledavat stanice na displeji bezelo vyhledavani (tzn. zobrazovali se cisla-frekvence), ted se nerozbehne ani to. Kdyz zmenim hlasitost zustane tam ten indikator a tuhos. Mne to pripada jako zasek, kdyby bylo neco vypadle aspon by to na tom displeji bezelo.

Jak jsi rikal ze mam udelat ten reset? Co to je I kod? :myslim

Odesláno

Zkusil bych odpojit baterku a nechat jí aspoň půl hodiny odpojenou. Připoj jí počkej několik minut a zkus to nastartovat a potom pustit radio. Pokud to nepomůže, tak vyndat radio při vyndaném klíčku a dosadit všechny konektory na radiu. Když to bude pořád stejné tak jedině ještě zkusit diagnostiku, ale spíš oprava radia, nebo koupit jiné třeba na vrakáči.

Odesláno

Prosimte corsair.cz ta chybicka s tim kodem psal sem to na MDA kdyz sem byl na vecery mam tam eng. t9 tak to obcas napise hlod... jedna se o kod radia, kazde originalni radio ma svuj kod dle kteryho kdyz ho dpojis na delsi dobu od napajeni tak se vyresetuje a jenom kdyz mas kod tak ho znovu zapnes, potom je tam jeste moznost pokud kod nemas nechat odemknout v peugeotu ale to zas stoji nejaky penizky, tzn pokud nemas kod nevyndavej baterku nebo nevypojuj konektor napajeni to uz by si bez kodu to radio nerozchodil.

Ale pokud mas kod k radiu ja sme ho mel treba k prirucce k autu, tak muzes radio odpojit a vyresetovat, treba se spamatuje, staci vynadat ty iso konektory vzadu na radiu, ale pokud se nechces poustet do vyndavani radia tak muze jednoduse na chvilku odpojit baterku, to ti to taky resetne, ale jenom v pripade ze mas kod k radiu jinak pokud ho nemas tak je to tezky mno.

Odesláno

Prosimte corsair.cz ta chybicka s tim kodem psal sem to na MDA kdyz sem byl na vecery mam tam eng. t9 tak to obcas napise hlod... jedna se o kod radia, kazde originalni radio ma svuj kod dle kteryho kdyz ho dpojis na delsi dobu od napajeni tak se vyresetuje a jenom kdyz mas kod tak ho znovu zapnes, potom je tam jeste moznost pokud kod nemas nechat odemknout v peugeotu ale to zas stoji nejaky penizky, tzn pokud nemas kod nevyndavej baterku nebo nevypojuj konektor napajeni to uz by si bez kodu to radio nerozchodil.

Ale pokud mas kod k radiu ja sme ho mel treba k prirucce k autu, tak muzes radio odpojit a vyresetovat, treba se spamatuje, staci vynadat ty iso konektory vzadu na radiu, ale pokud se nechces poustet do vyndavani radia tak muze jednoduse na chvilku odpojit baterku, to ti to taky resetne, ale jenom v pripade ze mas kod k radiu jinak pokud ho nemas tak je to tezky mno.

aj díky. chtěl jsem to resetnout ale nemám kód, takže na to kašlu. kód neseženu (dovoz německo), zkusím to nějak rozchodit. Takže radio radši ani neodpojovat od baterky?

Guest servisman
Odesláno

pokud je radio origo tak ti v servisu řeknou kod radia někdy za poplatek.

Odesláno

v okamziku jakmile radio odpojis od baterky tak se resetne, skus zajet do nejakeho servisu co by za to chtely, klidne bych vzal flasku slivovice ;)

kdyby ti rekly kod tak bych skusil resetnout to, jinak me nic nenapada. a pokud nemas k autu nejaky papiry tak se mrkni treba tam nekde bude napsany ten kod 4mistny cislo. ;-) nekde propiskou treba, ja to me v navodu na strance u radia, taky dovoz nemecko tusim ze mam.

Odesláno

Podle podpisu koukám že máš nový model a ten nemá kódované rádio. Rádio je přihlášené diagnostikou v BSI. Všichni tu mluví o kódu, ale ten byl důležitý u starého modelu bez BSI. Tady žádný kód není. Po odpojení baterie nebo napájení rádio musí fungovat dál. Proto jsem ti psal ten postup výše.

[upravil dne 9.6.2009 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Podle podpisu koukám že máš nový model a ten nemá kódované rádio. Rádio je přihlášené diagnostikou v BSI. Všichni tu mluví o kódu, ale ten byl důležitý u starého modelu bez BSI. Tady žádný kód není. Po odpojení baterie nebo napájení rádio musí fungovat dál. Proto jsem ti psal ten postup výše.

[upravil dne 9.6.2009 HonzaZ]

Tak to mění situaci... Díky za info, zkusím to podle toho cos psal.

Odesláno

2 HonzaZ: Lákavá nabídka, zkusím to resetnout a dám vědět. I kdybych tě takhle nevyužil, myslíš že bys někdy mohl vzít diagnostiku? rád bych tím auto projel.

Á propos, kde máš chalupu? V J.H. jsem bydlel, teď jsme přestěhovaní do vesnice poblíž (Česká Olešná)

Odesláno

Jo tak tam je krásně, my jsme jezdili na chalupu do Nového Vojířova.

Tak já bych se ti někdy ozval, příští týden jedu na vodu takže na několik víkendů to bude pasé, ale zájem určitě mít budu. Hoď mi kdyžtak na mejl svůj kontakt, já se ozvu, abysme s tím neplnili zbytečně fórum. Díky.

majl: michi.cz@email.cz

Odesláno

Vyresetováno, zprovozněno i bez kódu (uff), takže zatím dobrý. Doufám, že se to nebude opakovat častěji.

Díky všem za rady a za pomoc... rádioooo hraaaaaajeeeeeee:potlesk

Odesláno

tak to sem rad, obcas rychleji pisu nez premyslim a ctu, nesiml sem si ze mas novy model ze nepotrebujes kod k radiu, tak za tuto mistifikaci se omlouvam, hlavne ze vse funguje tak jak ma snad se to nebude opakovat... preji hodne zdaru a prijemne muziky.

Odesláno

tak to sem rad, obcas rychleji pisu nez premyslim a ctu, nesiml sem si ze mas novy model ze nepotrebujes kod k radiu, tak za tuto mistifikaci se omlouvam, hlavne ze vse funguje tak jak ma snad se to nebude opakovat... preji hodne zdaru a prijemne muziky.

to je v pohodě. včera jsem si to ohulil pěkně na cestu a hned se mi jelo veseleji. zvukově to ten audio systém z výroby překvapivě dobře zvládá, byl jsem celkem překvapenej, když jsem do P přesedlal. Doufám že tak ještě vydrží...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...