lukasitn Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 cawte, mam taky problem. Kupil som si nove radio do mojej 206-ky a ked som ho zapojil tak pri vysej hlasitosti mi ho cele resetne a nanovo zapne a takto to robi stale ked je tisie tak hra normalne ale ked pridam zvuk tak ho proste resetne. rozmyslal som skusit tam dat vatsiu poistku. MOzno ma vatsi odber stavy alebo ja fakt neviem. Viete mi niekto poradit? lebo som s toho nestastny Citovat
dr MARTINS Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 špatně zapojené kabely od napájení. Máš tam dva prohozené. Taky se mi to stalo. Citovat
lukasitn Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 hej?? hm lebo mal som tam oreginal radio na kazety co davali do nich a na nom mi to islo v pohode len teraz ked som si tam dal to nove tak pri visej hlasitosti mi ho resetne a vedel by si mi presnejsie popisat ktore kable su prehodene?? popripade ak by si mal moznost poslat daku fotku alebo tak aby som vedel ktore prehodit Citovat
georgegg Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 musíš se kouknout k návodu který si měl u rádia a podle toho prohodit kabely, origo rádio mi taky hrálo v pohodě a když sem koupil nový tak nedrželo pamět a stačilo prohodit kabel a vše je ok Citovat
lukasitn Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 jaj len ja od toho auta skoro nic nemam a navody uz vobec nie nemohol by si mi prosim ta oschanovat tu schemu? alebo mi to dako popisat? s elektrikou som moc neni kamarat ale keby viem ze modry prehodit zo zltym napr tak to by som zvladol Citovat
georgegg Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 na mym rádiu to byl žlutý s hnědým, ale to je u každýho rádia jiný, nejlepší bys měl kdyby se na to kouk někdo kdo tomu trochu rozumí, mně to taky přehazoval kámoš, jen to přeměřil a přehodil sem ty dva kabely, a když rádio vypneš a znova zapneš taky se resetuje? Citovat
lukasitn Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 nie ono hra normalne az pokial mu nepridam ked ho pocuvam tak normalne tak vsetko funguje ale ked mu pridam tak ho vypne a v zapeti zapne a takto stale dokola az dokym mu neuberem volume. radio je ok lebo sme ho skusali na druhom aute a tam slapalo bez problemov Citovat
Komárek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Mě by zajímalo, na jakou hlasitost se přibližně dostaneš, než se ti resetne a co na něm honíš za repra? Mě tohle dělal můj pioneer, taky když jsem tam měl bednu přes celej kufr a to rádio jí prostě při vyšším volume už neutáhlo... Citovat
dr MARTINS Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 jde o to že tam je prohozený kabílek, který rádiu udržuje paměť a podobný věci kdyže je vypnutej motor a ten je takovej tenounkej. A pak je tam druhej, kterej to rádio normálně nápájí. Ono už je to 2 roky co se mi to stalo takže si to přesně nepamatuju jaký to jsou bohužel :-( Citovat
lukasitn Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 no praveze netaham na to nic extra este ho nemam dlho takze som tam este nestihol nieco napchat mam vzadu v doske dva ovale tusim su to 120w a potom len oreginaly co su tam od vyroby. Vcera som sa na to kukal ake kable mi tam idu vsimol som si ze su hrubsie aj tensie nasiel som na nete schemu zapojenia radia takze asi to ukazem dakemu kamaratovi co vie o elektrike trosku viac. vsimol som si ze tam ide zlty hrubsi a hnedy tensi ako mi pisal georgegg alebo tu spravim sposobom skusania. Prinajhorsom odpalim poistku nie?? Citovat
dr MARTINS Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 no ten tenčí by měl být ten udržovací a ten silnější nomálně přívod. Tak je zkus prohodit a pak by to mělo začít jezdit v pohodě. Je úplně jedno jaký máš repráky to stim nemá nic společnýho.... Citovat
lukasitn Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 dobre ja to teda skusim vymenit dufam ze neodpalim radio lebo by som si zarobil potom dam vediet co sa mi podarilo Citovat
dr MARTINS Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 radiu se nic nestane neboj Věřim že to dáš dohromady Citovat
lukasitn Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 no budem musiet lebo mna jazda bez radia nebavi a potichu sa mi tiez nechce pocuvat takze to musim spravit dufam ze dnes budem mat na to cas najskor skusim ten hnedy tenky vymenit za zlty hrubsi Citovat
Komárek Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Žlutá je paměť rádia co si vzpomínám ze 106stky, kostra snad normálka černý a to napájení je tam nee červeným kabelem, ale jiným..který si právě už nevybavuju:( mám za to, že ten hnědý. Takže kostru předpokládám, že máš dobrou, když rádio hraje, a ten hnědý a žlutý musí být napojeny společně na plus pól od baterky. Já se ptal na repra proto, že mi rádio taky házelo reset, když sem na něm honil bednu bez zesiku a zvýšil jsem hlasitost:) ale v tomhle případě se nejedná o přetížení při vyšším volume:) Ale jak správně uvádíte o špatně zapojeném rádiu (možná)...to ještě nevíme, snad se brzy dozvíme..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.