sparco8888 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Dobry den, Dneska poobede som zrovna pozeral bezpecnostne pasy na 206tke a uz ma to trosku stvalo ze sa mi to neustale zasekuje.... tak som dal ten kryt zo stlpika dole a pokusal som sa ho neako vytiahnut von (ten pas) -zrazu zbadam taky oranzovy kabel nakonci izolacia.. a na kovovej casti volny konektor na pripojenie dacoho.. po odizolovani som zistil ze dako fušersky je tam dani rezistor(5,8ohm) zrejme na oklamanie kontrolky airbagu vodica... tak som vyndal ten odpor a nasadil konektor do toho bezpecnostneho pasu.. len po nastartovani mi zacala blikat kontrolka airbagu... v prirucke je napisane ze je tam daka porucha systemu airbagu... ako mam riesit tento problem? a kolko by cca stal airbag aj s novymi pasmi? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 no prvně bych to nechal dat na diagnostiku , originalni , ta řekne kterej airbag popř pyropas je KO přesně . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.