Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1. Slovenský zraz 5-7.06.2009 Lodenica Piestany

Recommended Posts

Odesláno

w3kiwtm8lgljds9yem3h.gif Vtipné a dobre urobené. A ohľadom internetu kontaktuj Durka. Ten zapaja fibernet a mozno by ti potahol linku ked byvas v Trnave (fibernet tam predsa mate, alebo?).

Edit: Som zabudol ze este pouzivas firemny internet za bagatel.;)

[upravil dne 8/6/09 petertn1]

[upravil dne 8/6/09 petertn1]

Odesláno

Včera som napísal poďakovanie importérovi za podporu a priložil zopár fotiek. Tu je ich reakcia:

\"dakujeme za fotografie. Velmi nas tesi, ze sa akcia vydarila, ako vidiet z fotiek, ucast bolo roznoroda a aj my budeme sirit osvetu Vasej akcii, nech moze nabrat do buducna vacsi rozmer.

Verime, ze reklamne predmety nasej spolocnosti ucastnikov potesili a dufame, ze dalsi rocnik budeme moct spestrit formou testovacich jazd. Samozrejme toto by trebalo naplanovat s vacsim casovym predstihom.

Prajem pekny den

S pozdravom

Danka Karácsonyová

Marketing

Peugeot Slovakia\"

Odesláno

Fibernet sice v Trnave je, bohuzial, ja byvam v oblasti rodinnych domov, kde optika nie...

Nastastie je vedla nas hotel, a svagor oproti nemu rekonstruuje dom. A kedze mam v PEEME resp. teraz uz v SWANE kopu znamych, vybavili sme si, ze nas pripoja na ich vlakno :)

Potom to uz len nejako pretiahnem cez zahradu, a mam doma PEEM optiku. A tam sa bude uploadoat, maju sice mensi down, ale up znamenity

20/20 Mbit :) A budem to mat za cca 300 Sk resp 10 Eur :)

Prezentacia neni dokonala, robil som ju od 21:30 cca do polnoci, a uz som nevladal ...

Odesláno

Ja som si tú prezentáciu stiahol a poopravoval v nej nejaké drobné chybičky krásy. Ak chcete môžem to dať na svoj server.

Pred prezeraním je treba stlačiť F5.

[upravil dne 8/6/09 pastorek]

Odesláno

Dufam ze si neopravil text s tou paprikou :D Kludne to zaves aj ty, ja uz som bol vycerpani ked som to dorabal ..

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ja som si tú prezentáciu stiahol a poopravoval v nej nejaké drobné chybičky krásy. Ak chcete môžem to dať na svoj server.

Pred prezeraním je treba stlačiť F5.

skus to tam dat. Ja nemam na mobile F5, ale ak to das do toho formatu ako si dal svoje fotky tak to pojde aj mne:D dik
Odesláno

Lubko: Texty som iba zmenil font lebo ten pužitý nebol CE a obsahovo iba pri tej mojej unikátnej. Inak tie texty sú výstižné.

marko36: asi myslíš zip. Toto je prezentácia tak to ti asi mobil neprehrá, no za pokus to stojí.

edit: už sa to posiela. adresa na stiahnutie je:

www.pepanet.sk/foto_zraz/Zraz_Prezentacia.pps Pri prezeraní stačí šipkami posúvať obrázky.

Odesláno

ano to bol zip tie fota. A kde je ten tvoj server, ci das nejaky odkaz sem? Ale ja som to stiahol to LubkOve do mobilu a potom nezmenene do PC a neslo aj tak

Hop uz to vidim a mam stiahnute davam do pc.

[upravil dne 8/6/09 marko306]

Odesláno

microsoft office powerpoint? V tom mi to chce otvorit a napise, ze program poverpoint nemoze precitat subor C:\\Documents and settings\\marek306\\desktop\\zraz_prezentacia.pps.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...