Guest Lubk0 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 No 66 Mb a 256 kb upload Rano som to dal este raz, vecer sa to zaseklo http://www.edisk.sk/stahni/98434/Zraz_Prezentacia.ppt_66.99MB.html Citovat
petertn1 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Vtipné a dobre urobené. A ohľadom internetu kontaktuj Durka. Ten zapaja fibernet a mozno by ti potahol linku ked byvas v Trnave (fibernet tam predsa mate, alebo?). Edit: Som zabudol ze este pouzivas firemny internet za bagatel. [upravil dne 8/6/09 petertn1] [upravil dne 8/6/09 petertn1] Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Včera som napísal poďakovanie importérovi za podporu a priložil zopár fotiek. Tu je ich reakcia: \"dakujeme za fotografie. Velmi nas tesi, ze sa akcia vydarila, ako vidiet z fotiek, ucast bolo roznoroda a aj my budeme sirit osvetu Vasej akcii, nech moze nabrat do buducna vacsi rozmer. Verime, ze reklamne predmety nasej spolocnosti ucastnikov potesili a dufame, ze dalsi rocnik budeme moct spestrit formou testovacich jazd. Samozrejme toto by trebalo naplanovat s vacsim casovym predstihom. Prajem pekny den S pozdravom Danka Karácsonyová Marketing Peugeot Slovakia\" Citovat
Corre Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 OK , môže byť .........na druhý rok zase!!!!!!!!!!!!!!!, alebo žeby na jeseň??? Citovat
PaloLM Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Lubkovi vďaka za prezentáciu a v súťaži o najkrašiu fotku vyhral Pastorek : neviem kadiaľ ísť :super:super Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Pekne fotecky...len skoda ze mam auto tak na dvoch Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Fibernet sice v Trnave je, bohuzial, ja byvam v oblasti rodinnych domov, kde optika nie... Nastastie je vedla nas hotel, a svagor oproti nemu rekonstruuje dom. A kedze mam v PEEME resp. teraz uz v SWANE kopu znamych, vybavili sme si, ze nas pripoja na ich vlakno Potom to uz len nejako pretiahnem cez zahradu, a mam doma PEEM optiku. A tam sa bude uploadoat, maju sice mensi down, ale up znamenity 20/20 Mbit A budem to mat za cca 300 Sk resp 10 Eur Prezentacia neni dokonala, robil som ju od 21:30 cca do polnoci, a uz som nevladal ... Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ja som to stiahol do mobilu a z mobilu dal do PC a nende to:bojim, ale deddo hadam stahne tak kuknem u neho Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Ja som si tú prezentáciu stiahol a poopravoval v nej nejaké drobné chybičky krásy. Ak chcete môžem to dať na svoj server. Pred prezeraním je treba stlačiť F5. [upravil dne 8/6/09 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Dufam ze si neopravil text s tou paprikou Kludne to zaves aj ty, ja uz som bol vycerpani ked som to dorabal .. Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: pastorek Ja som si tú prezentáciu stiahol a poopravoval v nej nejaké drobné chybičky krásy. Ak chcete môžem to dať na svoj server. Pred prezeraním je treba stlačiť F5. [upravil dne 8/6/09 pastorek] skus to tam dat. Ja nemam na mobile F5, ale ak to das do toho formatu ako si dal svoje fotky tak to pojde aj mne:D dik Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Lubko: Texty som iba zmenil font lebo ten pužitý nebol CE a obsahovo iba pri tej mojej unikátnej. Inak tie texty sú výstižné. marko36: asi myslíš zip. Toto je prezentácia tak to ti asi mobil neprehrá, no za pokus to stojí. edit: už sa to posiela. adresa na stiahnutie je: www.pepanet.sk/foto_zraz/Zraz_Prezentacia.pps Pri prezeraní stačí šipkami posúvať obrázky. [upravil dne 8/6/09 pastorek] Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ano to bol zip tie fota. A kde je ten tvoj server, ci das nejaky odkaz sem? Ale ja som to stiahol to LubkOve do mobilu a potom nezmenene do PC a neslo aj tak Hop uz to vidim a mam stiahnute davam do pc. [upravil dne 8/6/09 marko306] Citovat
Durko Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 super Lubko díky. len mamina mala problém ale uz si zvikla Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 v akom programe to spustate? S pocitacov som magor. Poprosim vysvetlenie \"polopatisticky\" dakujem Citovat
Durko Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 malo by to ist v poverpointe. mne to pustilo automaticky Citovat
petertn1 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Je to prezentacia, takze musis spustat v powerpointe a tusim aj nejaky free program na to existuje. Skus napr toto http://downloads.zoznam.sk/program/power-point-viewer_37 Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 microsoft office powerpoint? V tom mi to chce otvorit a napise, ze program poverpoint nemoze precitat subor C:\\Documents and settings\\marek306\\desktop\\zraz_prezentacia.pps. Citovat
PnR Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 asi ho mas poskodeny, skus stiahnut znovu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.