elton Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 No celá výstava mě připadla docela slabá. Škoda, že tam nebyli peugeoti, citróni, toyoty, nissani atd. Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: elton No celá výstava mě připadla docela slabá. Škoda, že tam nebyli peugeoti, citróni, toyoty, nissani atd. Zajdi ke kterémukoli koncesionáři, který Ti na výstavě chyběl a budeš určitě mile překvapen: a) nebudeš platit vstupné b) budeš zřejmě jediným potencionálním zákazníkem, tudíž se Ti bude jistě plně věnovat, umožní Ti projet se ve všech typech aut, která bude mít skladem a netroufne si nezodpovědět žádnou z Tvých otázek s tím, že za Tebou jsou další zvídaví návštěvníci c) příjezd ke koncesionáři i parkování tamtéž bude jistě mnohem klidnější než na veletrhu Citovat
jirka639 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Já sem byl v pátek na veletrhu zadarmo, bylo to spolu s ohnostroji. navstevnost nebyla nejvetsi. svezl jsem se s Peugeotem 3008 na kluznym povrchu. sedel dobre, ale ve volantu nebyla cítit žádná odezva, ikdyž jsem jel hodne zprudka. druhy auto ktery bylo mozny otestovat byl Citroen c3. ten podle me sedel lip, aspon subjektivni dojem ze pri projizdeni \"nezahvizdali\" kola. Medvede tohle ti prodejce neumozni:-) Citovat
Chip Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Medvede já bych spis napsal mel by. ale to co je u nas pravdou mi pripomina spis antiprodejce. a vim to i proto ze jsem delal kontroly prodejcum jak novych tak ojetych aut a vetsinou to byl fakt otres, nebylo to teda u piskotu ale z me zkusenosti s autospolem ve strasnicih taky nic moc. mozna to bylo tim ze jsem relativne mladej cucak (oproti Tobe) jinak vystavy mam radsi protoze si můžeš vyzkoušet i jine znacky a typy na jednom miste a s prodejci je tam mozne taky komunikovat a musim rict ze byli vstricnejsi nez Ti se kterymi jsem se setkal v prodejnach. dokonce u stanku nejakeho prodejce nebo servisu Turbin (uz se nepamatuju) nam ochotne vysvetlili jak funguje turbodmychadlo co to udela v motoru jak funguje kompresor atp.(proste neco co me moc nezajíma) ale naopak kdyz jsem si vybiral hever zouvacku a vyvazovacku, ktere opravdu chci kupovat tak me slusne posilali dopryc ze jestli nevlastnim velkej autoservis tak to je nezajima tak jsem si prisel fakt jako cechach (ve state naruby)ja chci kupovat veci za 200t ze kterych oni budou mit min 50t a oni nechtej me je celkem jedno kde to koupim ale urcite bych si jako obchodnik neodmital zakazniky ktery chtej platit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.