Aluška Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Nechystáte se někdo tenhle víkend na výstaviště na autíčka?? Koukala jsem, že letos to bude bez Peugeotů Citovat
John Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Tak rozhodně se nechystám,jezdil jsem tam rok co rok a poslední rok mi to přislo doost chudý na novinky. Citovat
jakub106GTI Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 rok co rok Johne? Mám za to že Autosalon je každé dva roky.....Minrok byl Autotec - to jsou N1 + užitkové. No každopádně já tam jsem při novinářském dnu:super Citovat
MirasCC Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Taky ne-e. Brněnský autosalony vynechávám už pěknou řádku let a ani letos tuhle tradici neporuším Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 My budeme na víkend na srazu v Piešťanech Citovat
John Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI rok co rok Johne? Mám za to že Autosalon je každé dva roky.....Minrok byl Autotec - to jsou N1 + užitkové. No každopádně já tam jsem při novinářském dnu:super Máš pravdu teď koukám na fotky a jsou z roku 2007 hnus jak ten čas letí. Citovat
jirka639 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 bez PEUGEOTŮ???? bééé jedu v patek 3.6 na ohnostroj a vstup na veletrh je od 18h. a pak jedu v utery 9.6 Citovat
ChodeC Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 My se tam s pritulkou chystame asi 10.6, ale porad nevim zda jit ci nejit. Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 já tam chodím pokaždé,žena dělá na výstavišti tak to mám zadáčo:mrk ale letos asi vynechám jelikož bez Peugeotů to pro mě nemá smysl tam jít:) ještě bych se nechal ukecat pro koupě jiné značky,a to nechcu:) Citovat
elton Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Tam nebudou peugeoti? No asi změním plán na sobotu. A já se tak těšil. Citovat
Tornado Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Na seznamu vystavovatelu Peugeot ani Citroen neni. Ale prej budou seznam prubezne doplnovat. Tak snad... Jinak se chystame v sobotu. Citovat
Chip Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ja tam pojedu s Kamarady v sobotu z Prahy, v brne jsem na vystavisti ještě na autech nebyl tak uvidim. Citovat
Aluška Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Já s Davem_k tam budu v sobotu nejspíš hned od 9hod. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ahoj jedem se tam podivat v pondeli 8.Uvidime jak to bude vypadat. Citovat
Kekros Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 já se tam objevim v út 9.6.. Sice bych rád i 10.6., protože tam bude problematika mytí aut. Ne že bych si nezvádnul hezky umýt a vyleštit auto, ale třeba by mě něčím překvapili Citovat
Aluška Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Tak už to máme za sebou, cena vstupného odpovídala kvalitě , my to měli aspoň ještě se slevou . Svezla jsem se v Kia soul a úplně mě nadchnul renault kangoo be bop :D , toho bych brala hned, je to správně ztřeštěné . Citovat
Chip Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 taky jsme se teď vrátili a za těch 50Kč vstupu to stálo ale na to že je krize to bylo celkem dobrý Be bop je dobrej jen ty zadní dvere jsou blbe reseny Ale líbilo se mi ze jsem nikde ani chvilku necekal proste jsme prijeli zaparkovali šli k pokladně a a hned dovnitř kdyz to srovnám s prahou kde cekam 20min v kolone pak 15 min ve fronte na listky a pak teprve dovnitr. ale naopak ve srovnání s lipskem nebo essenem(tuning) dost slaby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.