Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

rok co rok Johne? Mám za to že Autosalon je každé dva roky.....Minrok byl Autotec - to jsou N1 + užitkové.

No každopádně já tam jsem při novinářském dnu:super

Máš pravdu teď koukám na fotky a jsou z roku 2007 :) hnus jak ten čas letí.

Odesláno

já tam chodím pokaždé,žena dělá na výstavišti tak to mám zadáčo:mrk ale letos asi vynechám jelikož bez Peugeotů to pro mě nemá smysl tam jít:) ještě bych se nechal ukecat pro koupě jiné značky,a to nechcu:):cool:

Odesláno

já se tam objevim v út 9.6.:). Sice bych rád i 10.6., protože tam bude problematika mytí aut. Ne že bych si nezvádnul hezky umýt a vyleštit auto, ale třeba by mě něčím překvapili :)

Odesláno

Tak už to máme za sebou, cena vstupného odpovídala kvalitě :P , my to měli aspoň ještě se slevou . Svezla jsem se v Kia soul a úplně mě nadchnul renault kangoo be bop :D :D , toho bych brala hned, je to správně ztřeštěné :super .

Odesláno

taky jsme se teď vrátili a za těch 50Kč vstupu to stálo ale na to že je krize to bylo celkem dobrý

Be bop je dobrej jen ty zadní dvere jsou blbe reseny

Ale líbilo se mi ze jsem nikde ani chvilku necekal proste jsme prijeli zaparkovali šli k pokladně a a hned dovnitř kdyz to srovnám s prahou kde cekam 20min v kolone pak 15 min ve fronte na listky a pak teprve dovnitr.

ale naopak ve srovnání s lipskem nebo essenem(tuning) dost slaby

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...