Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo to jsem videl,me jde o ty diodove pasky nebo jak se to jmenuje...vypada to pekne,videl jsem to nekde na netu,ale mam pocit ze se to lepilo z venku

[upravil dne 24/6/09 luko407sw]

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

jo to jsem videl,me jde o ty diodove pasky nebo jak se to jmenuje...vypada to pekne,videl jsem to nekde na netu,ale mam pocit ze se to lepilo z venku

To má zvenku,viděl jsem to na vlastní oči:D

Odesláno

jo jsou to led pásky ale to je vše co k tomu řeknu....jinak beru poplatek za copyring....:P:P:D:D:D

PS: Kdybych bral litr za copyring tady u nás v Krnově tak nejezdím ve 407....:D:D:bacha

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

To má zvenku,viděl jsem to na vlastní oči:D

už ticho:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

neboj,kopirovat vsechno nebudu...at ma kazdy svuj original...tak ja zustanu u diodvych parkovacek :D

no ale pokud bych potreboval s necim poradit tak zadaco bych to urcite nechtel...jinak jsem z hlucina do krnova to neni tak daleko:D

Odesláno

\"neboj,kopirovat vsechno nebudu\" tím všechno myslels co???:o:o:o

No právě Šebetov je ten nejblížší ofico sraz,zbytek srazů je až v čechách....... a do Krnova klidně dojed.....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

PS: Kdybych bral litr za copyring tady u nás v Krnově tak nejezdím ve 407....:D:D:bacha

To jo a taxikáři by zdražili jízdné:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Přema

\"neboj,kopirovat vsechno nebudu\" tím všechno myslels co???:o:o:o

No právě Šebetov je ten nejblížší ofico sraz,zbytek srazů je až v čechách....... a do Krnova klidně dojed.....

no ze bych auto prestrikal na cerno,dal svetlou kuzi a dozadu na okno baseballku...:D

No a ke srazu,projdu si ten Topic o srazu, hodim doma rec se starou a dam vedet...:D

[upravil dne 25/6/09 luko407sw]

Odesláno

tak jsem koupil 2x 39ohm ale 5w,po pripojeni uz nesviti,chybova hlaska o vadne zarovce smizela,ale uz po minute sviceni je odpor strasne horky,neda se ho ani dotknout,je sice uprostred v prostoru,ale i tak mam strach...nesla by zvetsit wattaz,aby se tak nezahrival?

Odesláno

Jak říkám \"proč to dělat jednoduše,když to jde složitě\" modrá žárovka je o moc jednodušší.....a stojí cca 10,- Kč/ks.....asi bych se jebal s nějakýma odporama...:blicismajlik:blicismajlik Tot můj názor

Odesláno

tak jsem koupil 2x 39ohm ale 5w,po pripojeni uz nesviti,chybova hlaska o vadne zarovce smizela,ale uz po minute sviceni je odpor strasne horky,neda se ho ani dotknout,je sice uprostred v prostoru,ale i tak mam strach...nesla by zvetsit wattaz,aby se tak nezahrival?

Kľudne môžeš dať väčší, ale ja takto jazdím už takmer rok a žiadny problém. Svetlo je dimenzované na vyššiu teplotu od žiaroviek.

Odesláno

odporisti :D dejte modrý žárovky, vypadá to skvěle ke xenonům, nehřeje to nehlásí to...Ještě si zaděláte na problémy,až se někde něco roztaví, kor když se svítí pořád...:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...