Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano riesim, chcem pripojit USB adapter k mojmu radiu v 307sw r.v. 2002. A neni som si isty ci to bude 100 percentne kompatibilne, ci bude fungovat ovladanie pod volantom a ci bude dalej zobrazovat ten displej na palubovke. Ale na tej stranke je len udane ze FAZE 1 a neviem ake radia a ake rocniky to pokriva.

Odesláno

Ano ten na lavej strane hore...

Totizto tento predny panel je dost vseobecny, a pod nim moze byt bars aky vyrobca. Preto si to tak overujem...

[upravil dne 2/6/09 fox111fox]

post-0-14109607345774_thumb.jpg

Odesláno

Bát se nemusíš,napojuje se to na zdířku kam se napojuje měnič.Vše to komunikuje na jednom principu.A stejnak to vždycky můžeš do 14dnů vrátit bez udání důvodu.

Odesláno

Taky jsem nad timto uvažoval ale nakonec sem se pro to nerozhodl,poněvač jsem usoudil že poslouchám převážně jen rádio a honit někde písničky,né podle názvu ale podle čísla a vždy čekat jestli jsem se trefil mi příjde v dnešní době pokrokové techniky dosti zastaralé :(.

Odesláno

No ale cd prehravac mi tiez do teraz neukazoval nazvy ale len T.01, T.02, T.03, atd...

A radio sa proste pocuvat stale neda.

A uz mam v aute asi 100 cedeciek, a toto mi pride ako najpraktickejsie riesenie.

A co sa tyka zvukovej kvality, tak oproti FM transmitrom kvalitnejsie.

A cenovo najrozumnejsie.

Mam pravdu?

Odesláno

Rozhodně jsem taky pro kvalitu zvuku (v možnostech origo. komponentů 307),ale to by bylo téma do jiného vlákna,jelikož origo. :nevim aparatura neni nic moc.Pokud nejsi moc náročnej (a to i já nejsem) tak budeš určitě spokojen.

Odesláno

Ja ma xcarlink funguje v pohode /len sem tam sa mi ukaze na diplay hlaska NO MAG a changer nereaguje/

Display ukazuje CD1,CD2 az CD6 a skladby T.01, T.02, T.03, atd...

Na jedno CD vleze 99 skladieb:super

Odesláno

Skusal som dat napr. 102 skladieb do jednej zlozky ale pri prehravani mi po 99 skladbe automaticky preskoci do nasledujucej zlozky a pokracuje prvou skladbou z nej.

Mozes to riesit mixom kde jedna mp3 je z viacerych skladieb. Ale zas ju bude trosku dlhsie nacitavat.

Odesláno

Tak my dosiel ten Xcarlink. Funguje. A da sa do neho natrepat viacej CD. CD1 az CD6. Ale skusil som CD7 a pokial mate pod volantom ako ja otocny posuvac, tusim sa tomu hovori SEEK alebo MEMO. Tak potom sa tak prelistujete dalej az na spominanu CD7 aj ked priamo na radiu je len 6 ocislovanych tlacitok. I M HAPPY

Len sa mi napaci ze to trochu susti.

[upravil dne 12/6/09 fox111fox]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...