Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojtě:-).No,na tunění výkonu jsi si tedy nevybral moc dobrej agregát.Není stavěnej na vyšší namáhání a každá významější úprava ho nejspíš asi rychle pohřbí.Navíc by jsi do něj musel nacpat hafo peněz a mraky práce a nakonec by jsi ho stejně utavil a výslednej výkon by za to fakt nestál..Jestli chceš tunit,pořiď si MI16/S16/T16 motor,třeba na vrakáči,nebo s autem,,vrakem,,Tyhle motory jsou už z výroby hodně vymakaný,co se týče výkonu a navíc jsou vůči úpravám výkonu podstatně odolnější a výsledek stojí za to!!!(200 koní a víc)....Hodně zdaru:-))

Odesláno

Hanus: 200koní má akorát T16. Mi16 má něco kolem 150koní - záleží na verzi. Ale problém je, že každej policajt asi pozná, že to, co je pod kapotou není 1.6i:D Jediná možnost, jak to udělat, aby auto mělo vyšší výkon a nebylo \"nic\" poznat na venek, je výměna motoru za verzy DDZ nebo DKZ (nejsem si 100% jistej kterej z nich to je). Tenhle motor jsem měl ve svém starém citroenu BX a na první pohled vypadal úplně stejně, jako tahle 1.6 BDY. Výkony ty motory mají celkem slušný. DDZ - 109koní a DKZ - 122koní, což si myslím, že proti původnímu BDY s 88 koňmi je celkem slušnej nárust.

Odesláno

Těch 200 koní a víc,jsem myslel po úpravách...To máš sice pravdu,ale vždyť ty cajti taky vědi prd a kord měšťáci...:-))Máš pravdu,že 1.6 se od T16 odlišuje dost,ale 1.9 gri už ukecáš.Korubce funguje v ČR taky dobře....haha...S těma motorama to je dobrej nápad!...No, hold bude muset típek popátrat a určitě se i dopátrá.............

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...