gembler1432 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 mam Peugeot 405 1.6 benzin 65Kw 91 ročnik chcel bi som na nom zvišit vikon ale nesom ešxpert do toho tak nič take zložite poradte mi [upravil dne 2.6.2009 gembler1432] Citovat
Hanus Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Ahojtě:-).No,na tunění výkonu jsi si tedy nevybral moc dobrej agregát.Není stavěnej na vyšší namáhání a každá významější úprava ho nejspíš asi rychle pohřbí.Navíc by jsi do něj musel nacpat hafo peněz a mraky práce a nakonec by jsi ho stejně utavil a výslednej výkon by za to fakt nestál..Jestli chceš tunit,pořiď si MI16/S16/T16 motor,třeba na vrakáči,nebo s autem,,vrakem,,Tyhle motory jsou už z výroby hodně vymakaný,co se týče výkonu a navíc jsou vůči úpravám výkonu podstatně odolnější a výsledek stojí za to!!!(200 koní a víc)....Hodně zdaru:-)) Citovat
Maverick Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Hanus: 200koní má akorát T16. Mi16 má něco kolem 150koní - záleží na verzi. Ale problém je, že každej policajt asi pozná, že to, co je pod kapotou není 1.6i:D Jediná možnost, jak to udělat, aby auto mělo vyšší výkon a nebylo \"nic\" poznat na venek, je výměna motoru za verzy DDZ nebo DKZ (nejsem si 100% jistej kterej z nich to je). Tenhle motor jsem měl ve svém starém citroenu BX a na první pohled vypadal úplně stejně, jako tahle 1.6 BDY. Výkony ty motory mají celkem slušný. DDZ - 109koní a DKZ - 122koní, což si myslím, že proti původnímu BDY s 88 koňmi je celkem slušnej nárust. Citovat
Hanus Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Těch 200 koní a víc,jsem myslel po úpravách...To máš sice pravdu,ale vždyť ty cajti taky vědi prd a kord měšťáci...:-))Máš pravdu,že 1.6 se od T16 odlišuje dost,ale 1.9 gri už ukecáš.Korubce funguje v ČR taky dobře....haha...S těma motorama to je dobrej nápad!...No, hold bude muset típek popátrat a určitě se i dopátrá............. Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Do 1000 € kúpiš aj Mi16. Po troche hľadania i v slušnom stave. Ja som pred mesiacom kúpil 1,9 SRi 122 koňový so 170 tkm za 500 €. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.