Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím viem už som tu čítal ako demontovať display ale neviem ako rádio, odkedy som dal letné 215/17 na nerovnostiach mi to kdesi drní za displayom neviem či sú to nejaké klapky ventilácie alebo čo

Odesláno
Původně zaslal: fifi

zdravím viem už som tu čítal ako demontovať display ale neviem ako rádio, odkedy som dal letné 215/17 na nerovnostiach mi to kdesi drní za displayom neviem či sú to nejaké klapky ventilácie alebo čo

mě také drnčí za rádiem, ale spíše se mi zdá dál, tedy mezi palubkou a motorem, do dnes nevím co to je

Odesláno
Původně zaslal: jardelAC

Mne prezmenu zacal drniet popolnik pri otackach 1600 - 1800. Neviem, ci sa to neako povolilo, ci co.

Zkus pořádně zamáčknout zapalovač.

Odesláno

Nerobi to zapalovac, ale cela ta vyklopna cast. Ked to zatvorim a trochu zatlacim na spodnej strane smerom hore, tak to prestane robit. Alebo aj ked ho otvorim.

S celou tou spodnou vyklopnou castou (popolnik + zapalovac) sa da trochu pohybovat. Neviem, ako je to u inych 407...

Odesláno
Původně zaslal: jardelAC

Nerobi to zapalovac, ale cela ta vyklopna cast. Ked to zatvorim a trochu zatlacim na spodnej strane smerom hore, tak to prestane robit. Alebo aj ked ho otvorim.

S celou tou spodnou vyklopnou castou (popolnik + zapalovac) sa da trochu pohybovat. Neviem, ako je to u inych 407...

Mě to dělalo to samý,když jsem to trochu přitlačil,tak to přestalo.Nakonec jsem zjistil,že není zapalovač úplně zamáčknutej.Od tý doby mám pokoj.Ale neříkám,že tobě to nedělá něco jinýho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...