fifi Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 zdravím všetkých, čítavam tu občas o turbe, niekto písal že ho počuje zdravo hvízdať, ja som to nikdy nepočul - mám ho vadné? Takisto mám dojem akoby mi niekedy nezabralo vôbec alebo neskoro, ale v priemere mu to dosť dlho trvá po zošliapnutí pedála (samozrejme v otáčkach nad 2200) kým zaberie, na diagnostike bolo všetko OK Citovat
denoo Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 no ono ked zosliapnes plyn na podlahu, nejde to ako tdi dakeho golfa napr, troska oneskorene zopne, a potom ide, ale myslim hdi to je normal, Citovat
denoo Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 a co sa tyka hvizdania, ja pocujem to turbo, hlavne ked stojim a popridavam , za jazdy ani moc nie Citovat
Axiom Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Co se týče turba, doporučuji vyzkoušet tak, že na 2-3ku trochu sešlapneš plyn, jakmile ucítíš, že to začíná tahnout, tak ho do dupni na podlahu. Uvidíš, že to pak zatahne velmi slušně.... Je to jak s foťákem, namáčkneš a pak domáčkneš :-) T. PS: pokud se ti zdá, že málo jede, tak si ho nech nachipovat - já tam chip mám a spokojenost, do tédoby dost lína lemra na 2.0 Citovat
fifi Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 No práve že niekedy zaberá ako má, ale niekedy to nie je ono (samozrejme otáčky nad 2200), keď zaberá ako má tak ťahá ako sviňa ale niekedy v tom istom režime nič moc, dúfam že to nie je turbom, keby bolo zlé tak asi nejde vôbec a nie raz hej raz nie Citovat
brade Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Je potřeba taky rozlišit jestli jedeš na studeno - to tomu motoru fakt nešlapej na krk. Akorát ho pošleš tam kam se podívají jen celníci (pro nechápavé - do pr*ele) - nedělá ti to jen na studeném? Ono je to hodně pocitové, když letíš na čtyřku třeba 120, chvíli polevíš (auto nemusí téměř ztratit rychlost) a pak zase dupneš na plyn, přijde ti že netáhne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.