Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Program Lodenica piestany, tipy, triky napady :)

Recommended Posts

Odesláno

otvorene to bude urcite, teraz uz tam chodi dost ludi. to len mali v minulom roku sa im to este neoplatilo asi, predpokladam ze buduci rok bude uz aj jun kazdy den otvorene.

Odesláno

Na to ze to je mala dedinka tato akcia byva velmi vydarena, bol som tam aj minuly rok a musim povedat ze parada.

Ja by som tam mal mat na starosit paintballove ihrisko a zapoziciavam tam aj zbran.

Ale kedze je zraz a nemozem robit vsetko, budu tam na ihrisku kamosi za mna.

Ako ucinkujuci v programe tam mam vystupenie Capoeiry. :papa

[upravil dne 5.6.2009 Y2K]

Odesláno

Steruuuuuuuuusy to je dedina :D Kamarat tam ma frajerku ... Na skok od dolneho lopasova :P

Odesláno

dnes mi prisiel uplne novy model FM transmitteru tnovy.jpg myslim ze na Slovensku to bude premiera :potlesk:potlesk dokaze to pracovat s adresarmi, a prehrava mp3, obrazky, video, ma internu 2GB pamat+moznost pripojit SD kartu,.. proste je to bomba ;) no vsak predvediem :papa

Odesláno

vsetky funguju na takom principe ze nejake zariadenie, usb, iphone... prepojis s transmitterom, ten je vlastne mini vysielac a vysiela na nejakej frekvencii no a tu istu frekvenciu naladis na radiu, a mozes pocuvat

[upravil dne 5.6.2009 padro]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...