Peta-k Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 čau pežotaci doufam ze nevadi ze zakladam nove tema a to jaka je maximalka na našich 106kach tak ja jsem jel zrovna včera do brna z jihlavy po dalnici D1 a lakalo me to zkusit maximalku tak jsem pelašil 175 km/h si myslim ze je to dost slušny na muj motor a uplne jsem se divil jak v ty rychlosti to auto je stabilni!!s mamčinou cordobou jsem jel před rokem taky do brna a walil jsem 170km/h a mel jsem strach vubec to auto se ve velky rychlosti necejtilo na silnici!!ale zpatky k 106ce nechtel jsem ji pořad drtit v plnejch tak jsem zpomalil na 150km/h a uplne v cajku to drželo rychlost kopec nekopec a spotřeba taky paradni natankoval jsem za 700kc a nalital jsem na to 450km myslim si s tou spotřebou ze je to slušny!!!tak jse pochlubte jak jste na tim vy!!! [upravil dne 1/6/09 Peta-k] Citovat
KeiTynka Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Tak já zatím 210km/h po hradecký, pak se mi tam začal motat nějakej Focus, tak jsem musela zvolnit. Jo, ještě jsem zapoměla doplnit že jsme jeli ve dvou plus nějaký to příruční zavazadlo. :D [upravil dne 1.6.2009 KeiTynka] Citovat
Alesek Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Já mám po D1 do Prahy 195km/h posádka o čtyřech lidech. Citovat
Peta-k Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 tak to jse teda omlouvam nevšiml jsem si ze už tady takovy tema je kdyžtak ho smaznete!!! Citovat
lordlacik Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 jakub106GTI Ty stále musíš byť niečo extra. My sa tu bavíme o klasických 106tkách a nie o 106tke s raketovým pohonom ako máš Ty :-) My sme išli traja celkom slušne naložení dialnica Branisko-Prešov 170 a to moja štvrtinka kričala ako keby ju rezali že vraj spomaľ. Mal som nové zimné gumy Matador MP55 165/70 R13 a sedelo pekne, teraz mám tiež nové Continental EcoContact3 ten istý rozmer a som zvedavý aké to bude teraz. Akurát čo sa mi stáva na dialnici niekedy pri 130 inokedy 150 je že sa mi slabo preblikuje kontrolka teploty ale ventilátor sa nepustí. Spomalím a prestane. Ale napr v meste v kolóne je horúco a motor sa prehrieva, tak sa ventilátor normálne pustí. Ani v servise nevedia čo to je, bol som pri diagnostike a ventilátor sa vždy pustil pri teplote 92 stupňov. To čidlo na teplotu je teplota motora, alebo oleja? Neviete niekto poradiť? [upravil dne 2.6.2009 lordlacik] Citovat
kujon106 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 No a teďka sem vyhrabal video s mojí bejvalou 1.4, kdy sem s ní řádil po letišti a musim teda říct, že to je pěkná zdechlina (tehdá mi to přišlo že to jede jako ďas) Citovat
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Já zatím 210 a stíhala mě nějaká černá potvůrka:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 myslím že vím kterou černou potvůrku myslíš:-) lordlacik - tak promin no:P . Jinak jak jsi psal o tom že se ti zapne ventilátor - to bych neřešil pokud ti to neleze mezi poslední čárku (myslím tu hned před červeným polem.Mě se taky pouští když někde stojím nebo popojíždím ale i v extrémních vedrech to ten ventilátor uchladí do povolené teploty - hned jak se pak rozjedu tak se to vypne - jinak mě se ventilátor zapne když mám teplotu oleje nad pulku. takže dokud to uchladí tak to neřeš Citovat
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI myslím že vím kterou černou potvůrku myslíš:-) Jj cesta na Příbram byla celkem veselá Citovat
KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 O který černý potvůrce se to tu bavíte???? Citovat
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka O který černý potvůrce se to tu bavíte???? To by tě zajímalo viď?? Neřeknu.... Citovat
KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Řéééknííííí.... Stejně asi trošku tuším..... :D No nic, já mizím na trénink.....dneska asi zkusím thajskej.... :D Citovat
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Řéééknííííí.... Stejně asi trošku tuším..... :D Aach jo, že já se od tebe nechám vždycky ukecat;) No byla jsi to ty, kdopa jinej.... Citovat
KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 No jo, to je to kouzlo osobnosti. Já už si tak matně vzpomínám, to bylo jak jsem neměla dovřenou tu kapotu, že? Citovat
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka No jo, to je to kouzlo osobnosti. Já už si tak matně vzpomínám, to bylo jak jsem neměla dovřenou tu kapotu, že? Jj kouzlo, to bude ono;) Přesně, když jsi na mě v 210 blikala, davala blinkr, ať sjedu apod. Celkem odvaha v téhle rychlosti s otevřenou kapotou:super:D Citovat
KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Jj, byla to docela psina....teda do doby, než jsem to zjistila.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.