dandandys Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Zdar lidi. Nevíte náhodou jak se pohybuje cena hodin ( r.v. 93 ) do přístrojovky na vrakáči? Citovat
Trundik Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 když jsem je sháněl na 405ku - nový model, tak za ně v Brně chtěli 500. Nakonec jsem přes inzerát koupil za 500 hodiny i s dalšími dvěma díly palubky (celý prostřední panel od shora dolů Citovat
Gotrek Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Vladimíre, nezbyl Ti náhodou ten vrchní zacvakávací \"rádoby trojůhelník\"? Mě ho ten předchozí magor provrtal, asi tama táhnul anténu na mobil. Citovat
Trundik Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Ahoj Gotrek. Zbude mě, až si to namontuju, jsou tam ale ucvakaný ty jistítka, čim to drží. Vyřešil jsem to tak, že jsem tam dal \"hromádku\" silkonu a přidržel. Drží to fajne. Pokusím se to vyměnit do 8. srazu a když tak ti to tam vezmu. Teda pokud přijedeš. P.S. jaký průměr má ta dírka? [Editován dne 24/6/04 Trundik] Citovat
Gotrek Odesláno 25. červen 2004 Odesláno 25. červen 2004 Sice jsem se ještě nenahlásil, ale hodlám přijet. Čekám jen až se mladá vrátí z Prahy ze školení a zjistí, jak bude mít ten víkend volno, abych podle toho nahlásil počet lidí. Určitě o to budu mít zájem. Ta dírka má průměr odhadem tak 1 cm. P.S. Jak to vypadá s tou nálepkou co máš vzadu? Budou? Citovat
Trundik Odesláno 25. červen 2004 Odesláno 25. červen 2004 Nálepky by měly být, ale zatím nejsou. Ptám se každý týden. Potřeboval bych tu dírku změřit přesně. Když se podíváš na moje stránky v klubu, tak uprostřed je fotka toho středovýho panelu a vlevo od toho \"trojúhelníku\" mám takový blikátko, tak bych si to při té výměně dal do toho \"trojúhelník\". Proto potřebuju přesnej rozměr. Díky moc P.S. možná až pojedu do PV, tak se ozvu abychom to mohli vyměnit dříve než v Šebetově Citovat
Gotrek Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 OK, beru na vědomí. Změřím to a napíšu Ti sem, kolik to má. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.