Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když jsem je sháněl na 405ku - nový model, tak za ně v Brně chtěli 500. Nakonec jsem přes inzerát koupil za 500 hodiny i s dalšími dvěma díly palubky (celý prostřední panel od shora dolů

Odesláno

Ahoj Gotrek. Zbude mě, až si to namontuju, jsou tam ale ucvakaný ty jistítka, čim to drží. Vyřešil jsem to tak, že jsem tam dal \"hromádku\" silkonu a přidržel. Drží to fajne. Pokusím se to vyměnit do 8. srazu a když tak ti to tam vezmu. Teda pokud přijedeš.

P.S. jaký průměr má ta dírka?

[Editován dne 24/6/04 Trundik]

Odesláno

Sice jsem se ještě nenahlásil, ale hodlám přijet. Čekám jen až se mladá vrátí z Prahy ze školení a zjistí, jak bude mít ten víkend volno, abych podle toho nahlásil počet lidí.

Určitě o to budu mít zájem.

Ta dírka má průměr odhadem tak 1 cm.

P.S. Jak to vypadá s tou nálepkou co máš vzadu? Budou?

Odesláno

Nálepky by měly být, ale zatím nejsou. Ptám se každý týden. Potřeboval bych tu dírku změřit přesně. Když se podíváš na moje stránky v klubu, tak uprostřed je fotka toho středovýho panelu a vlevo od toho \"trojúhelníku\" mám takový blikátko, tak bych si to při té výměně dal do toho \"trojúhelník\". Proto potřebuju přesnej rozměr.

Díky moc

P.S. možná až pojedu do PV, tak se ozvu abychom to mohli vyměnit dříve než v Šebetově

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...