Parkerhale Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Ahoj. Poraďte někdo-při jízdě v prudším dešti teče voda skrz ventilátor topení a kape na nohy spolujezdce.Nemůže to být tím,že nemám v sání vložen filtr?Mám tam jenom síťku aby tam nepadalo listí. Citovat
pastorek Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Tou sieťkou to nebude, mám ju tiež. Celá problém je zrejme v odvodnení priestoru. Pri okrajoch sú diery, prečisti ich. Obe sú dosť zle prístupné. Jedna je pod nádržkou ostrekovača a druhá pod riadiacou jednotkou. Citovat
Parkerhale Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Tak jsem obě zkontroloval-jsou čistý,ale trošku je překrývá nějaký plast v podběhu.I tak je tam dost místa pro odtok vody.Kdyby byly ty díry ucpaný a voda tekla ventilátorem do auta,tak už by byla Ř.J. dávno pod vodou.Tím to asi nebude. Citovat
pastorek Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Máš nad saním ventilátora ten veľký plastový kryt? Citovat
Parkerhale Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Ten kryt tam je,ale připadá mi že tím že tam není pylový filtr,tak ten kryt nesedí pořádně na kastli. Citovat
pastorek Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Má tam byť tesnenie. 8204 69 - 2,62€ Na obrázku je to pozícia 9. [upravil dne 2/6/09 pastorek] Citovat
Parkerhale Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Díky.Já tam mám jen díl 4 a 2(asi slepený,protože je to jeden kus) a samozřejmě bez těsnění. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.