Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neříkej hup dokud jsi nepřeskočil:aut za měsíc za dva si povíš a co kdybych tam ten led dal.. :D a už to zase pojede o vteřinku od dvě na měřeném úseku rychleji :super jezdívám na závody s kamarádem, tak Ti nejlepší se už bez toho neobejdou :aut

Odesláno

Neveriš mi že s tým skončím že ?:D Jasne, určite by to malo na šprintoch opodstatnený význam, ale toto autičko na šprinty nie je. S mojími občasnými výletmi na okruh, vrch a pod to stačí bohate. Teda dúfam :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže skoro po 10 dňovom trápení sa bez auta som ho bol včera vyzdvihnúť u chalanov v AMA-e. Boli to nekonečné chvíle ale oplatilo sa čakať. Výfuk mali spravený do termínu ako sme sa dohodli ale kvôli intercooleru sa to trochu predĺžilo. Autíčko je už zložené a už si len s blbým úsmevom vychutnávam výsledok ich práce. Čo sa týka výkonu je cítiť nárast ale do akej mieri zistí až brzda. Zvuk je ťažko popísateľný a tak pridám video ale zatiaľ nebol čas. Vo vnútri mi príde trochu viac hlučný ako som čakal ale o to viac človek prežíva jazdu. Vďaka umiestneniu intercooleru si trochu viac zamaká chladič vody a klímy ale zvládajú to. Nakoľko mám auto poskladané asi 12h tak som nestihol moc pojazdiť a zvyšné info dodám aj s videom :)

Foto tu:

http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a4c407c0f8a3&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c

Odesláno

Dnes som bol na brzde u chalanov v Profituningu, ktorú som mal zadarmo k výfuku :aut

Trochu ma sklamal výkon auta, lebo som čakal viac, ale za to točivý moment príjemne prekvapil. Hovorili, že to je zrazené vplyvom tepla, ktoré teraz je a v reálnom pohybe to bude viac. Výsledok 193k 320Nm - nárast 13k a 40Nm!!!! Tie kone ale pôjdu ešte hore, lebo si dám ešte prispôsobiť soft na dané úpravy. Zatiaľ si užívam to čo je a veru je to sila. Je aj video z merania ale nestihol som ho nahrať, ale dodám neskôr.

[upravil dne 8.7.2009 pretekar]

Odesláno

Odstránil som BOV adaptér od Forge, ktorý údajne znižuje plniaci tlak o 0,1 až 0,2 baru. Aj keby som ho chcel nechať nebolo by to možné nakoľko nový BOV z motoru TFSI má inú konštrukciu a napasujú k sebe. Inak na fotke je vidieť výrazné opotrebenie tesnenia adaptéra po niečo vyše ročnom používaní!

http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a5a03b93a154&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c

a ešte zvuk výfuku

[upravil dne 12.7.2009 pretekar]

Odesláno

No riešil a ešte aj riešim....oni akože chcú čakať na ukončenie vyšetrovania políciou, než mi vôbec dovolia si niečo kúpiť. To akože budem 60 dní jazdiť na zimných a cez to teplo ich totálne zoderiem a v zime môžem kupovať nové. Tak som im tam dobre vynadal a objednal som si nove kola. Uvidím ako to celé dopadne....šroby som mal ale len na predných a nepomohli :nevim

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Uz mam nove vlakno v inzercii a tak som to smaril sem :)

Predám pneu P Zero Nero 205/45 R17 4ks. Dve su ako nove kupovane 08/2009 (stali 330,-eur) a dva kusy su 4mm jazdene ale v poriadku. Cena za komplet 200,-eur

Odesláno
Původně zaslal: pretekar

Uz mam nove vlakno v inzercii a tak som to smaril sem :)

Predám pneu P Zero Nero 205/45 R17 4ks. Dve su ako nove kupovane 08/2009 (stali 330,-eur) a dva kusy su 4mm jazdene ale v poriadku. Cena za komplet 200,-eur

sprava poslana ohladom pneu :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dlho som nic nepridal a uz by bolo na case, aby rec nestala :) a tak som objednal novy brzdovy kit na auticko vo velkosti 330mm od XYZ v ciernej farbe...Prist by to malo koncom maja tak potom pridam postrehy a origo foto :)

f380.jpg

Odesláno

Na zadok sa nevyrabaju u nikoho ale dokazu ich vyrobit na zakazku a stoja rovnako ako predne cize okolo 1400,-e Pri brzdeni to ani moc nepotrebujes lebo silu co ti davaju seriove zadne brzdy stacia.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...