Sobol Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 neříkej hup dokud jsi nepřeskočil:aut za měsíc za dva si povíš a co kdybych tam ten led dal.. a už to zase pojede o vteřinku od dvě na měřeném úseku rychleji jezdívám na závody s kamarádem, tak Ti nejlepší se už bez toho neobejdou Citovat
pretekar Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Neveriš mi že s tým skončím že ? Jasne, určite by to malo na šprintoch opodstatnený význam, ale toto autičko na šprinty nie je. S mojími občasnými výletmi na okruh, vrch a pod to stačí bohate. Teda dúfam Citovat
pretekar Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Takže skoro po 10 dňovom trápení sa bez auta som ho bol včera vyzdvihnúť u chalanov v AMA-e. Boli to nekonečné chvíle ale oplatilo sa čakať. Výfuk mali spravený do termínu ako sme sa dohodli ale kvôli intercooleru sa to trochu predĺžilo. Autíčko je už zložené a už si len s blbým úsmevom vychutnávam výsledok ich práce. Čo sa týka výkonu je cítiť nárast ale do akej mieri zistí až brzda. Zvuk je ťažko popísateľný a tak pridám video ale zatiaľ nebol čas. Vo vnútri mi príde trochu viac hlučný ako som čakal ale o to viac človek prežíva jazdu. Vďaka umiestneniu intercooleru si trochu viac zamaká chladič vody a klímy ale zvládajú to. Nakoľko mám auto poskladané asi 12h tak som nestihol moc pojazdiť a zvyšné info dodám aj s videom Foto tu: http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a4c407c0f8a3&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c Citovat
pretekar Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Dnes som bol na brzde u chalanov v Profituningu, ktorú som mal zadarmo k výfuku Trochu ma sklamal výkon auta, lebo som čakal viac, ale za to točivý moment príjemne prekvapil. Hovorili, že to je zrazené vplyvom tepla, ktoré teraz je a v reálnom pohybe to bude viac. Výsledok 193k 320Nm - nárast 13k a 40Nm!!!! Tie kone ale pôjdu ešte hore, lebo si dám ešte prispôsobiť soft na dané úpravy. Zatiaľ si užívam to čo je a veru je to sila. Je aj video z merania ale nestihol som ho nahrať, ale dodám neskôr. [upravil dne 8.7.2009 pretekar] Citovat
pretekar Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Odstránil som BOV adaptér od Forge, ktorý údajne znižuje plniaci tlak o 0,1 až 0,2 baru. Aj keby som ho chcel nechať nebolo by to možné nakoľko nový BOV z motoru TFSI má inú konštrukciu a napasujú k sebe. Inak na fotke je vidieť výrazné opotrebenie tesnenia adaptéra po niečo vyše ročnom používaní! http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a5a03b93a154&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c a ešte zvuk výfuku [upravil dne 12.7.2009 pretekar] Citovat
antal Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Pekne vydejka ale čo to maš za kolesa? Citovat
antal Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Predpokladám že si to riešil cez poistovnu,neboli s tým problémy?Nemaš bezpečnostné šruby? Citovat
pretekar Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 No riešil a ešte aj riešim....oni akože chcú čakať na ukončenie vyšetrovania políciou, než mi vôbec dovolia si niečo kúpiť. To akože budem 60 dní jazdiť na zimných a cez to teplo ich totálne zoderiem a v zime môžem kupovať nové. Tak som im tam dobre vynadal a objednal som si nove kola. Uvidím ako to celé dopadne....šroby som mal ale len na predných a nepomohli Citovat
pretekar Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Uz mam nove vlakno v inzercii a tak som to smaril sem Predám pneu P Zero Nero 205/45 R17 4ks. Dve su ako nove kupovane 08/2009 (stali 330,-eur) a dva kusy su 4mm jazdene ale v poriadku. Cena za komplet 200,-eur Citovat
buga Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: pretekar Uz mam nove vlakno v inzercii a tak som to smaril sem Predám pneu P Zero Nero 205/45 R17 4ks. Dve su ako nove kupovane 08/2009 (stali 330,-eur) a dva kusy su 4mm jazdene ale v poriadku. Cena za komplet 200,-eur sprava poslana ohladom pneu Citovat
pretekar Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Dlho som nic nepridal a uz by bolo na case, aby rec nestala a tak som objednal novy brzdovy kit na auticko vo velkosti 330mm od XYZ v ciernej farbe...Prist by to malo koncom maja tak potom pridam postrehy a origo foto Citovat
Sobol Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 mmmmmmm fajnové...a cenovka? na zadek nic? Citovat
pretekar Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Na zadok sa nevyrabaju u nikoho ale dokazu ich vyrobit na zakazku a stoja rovnako ako predne cize okolo 1400,-e Pri brzdeni to ani moc nepotrebujes lebo silu co ti davaju seriove zadne brzdy stacia. Citovat
Sobol Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 mě jde o vzhled.. přece bych němel vpředu \"hovada\" velké a vzadu takové malutké.. Citovat
pretekar Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Je jedno ako vyzera ale ako brzdiiii Mam uz vyhliadnute original peugeot ktore maju 290mm na zadnu napravu ale neviem ci budu pasovat lebo su original z buducej 308GTi Citovat
pretekar Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Tak nahodené brzdy 330mm - neskutočné volačo + ako doplnok budík tlaku turba foto v galérii http://moje.auto.cz/pretekar/black-widow.html#diary_news P.S. kto ma zaujem o stare brzdy?? 283x26mm (komplet) [upravil dne 28.5.2010 pretekar] Citovat
antal Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Fakt pecka.A čo tie 18\" že predavaš? Citovat
pretekar Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Ano lebo chcem ine Nie ze by sa mi tieto nepacili ale chcem aby viac vynikli brzdy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.