pretekar Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 No cena bola po zľave 350,- eur. Nieje to malo ale za dobrý kit by som dal aj 1000,- A verim tomu že tie 2 trubky dlhe 30cm nebudu stáť 650 Na fórach píšu že je to jedna z najvhodnejších alternatív na upgrade intercooleru. Prišlo to tuším z Grécka kde maníci robia aj 250koní Citovat
maiwi Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 tak to je pěkná cena ... jinak trubky vím kolik stojí protože už doma nějaké mám ... chci měnit i ty horní plastové ... a jinak IC jde i s EVA 9 [upravil dne 18/6/09 maiwi] Citovat
pretekar Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 to tiež nieje zlý nápad.....už máš teda kúpené??? kde a aké?? Len by ma zaujímal tvar originál potrubia..prečo sú na plastovej trubke z turba do intercooleru tie dva výbežky resp. 3?? [upravil dne 18.6.2009 pretekar] [upravil dne 18.6.2009 pretekar] Citovat
maiwi Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 No koupené sice nejsou, takže cenu nepovím jak se pohybuje, jelikož mám dobrý zdroj k takovému materiálu ... Materiál nerez. A budu zatím měnit horní plastové plus budu dělat nejspíše sání. U mě je vše o financích no tak musím po menších kručkách. Jinak budu to nejspíše realizovat během července. A bude to z části naohýbané a zbytek svařovaný. Plus SAMCO \"redukce\". [upravil dne 18/6/09 maiwi] Citovat
maiwi Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 No vyběžky jsou zvláštní taky jsem na ně koukal. Jinak jak namontuješ IC budeš zvyšovat tlak na turbu ??? A tvar bude klasicky ta na nalevo bude rovna odpředu do zadu. Plus pokud bude třeba přišel by do ní udělat otvor s redukci na BOV. A druhá budou jako by dvě kolena a střed. O žebrování příjdu, ale snad problém v tom nebude. A sání mám promyšlené kam i jak, jen nechci to tu zatím psát. Pokud chceš můžem se pobavit SZ nebo ICQ. [upravil dne 18/6/09 maiwi] Citovat
pretekar Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Veď vždy je to o financiách. Keby som mal viac tak si kúpim rovno STi-čko No sanie ti nič moc nepridá na turbo motore. Aspoň tak sa vyjadrujú tí čo to majú odmerané. Mňa to tiež ťahá a keď vyhodím originál cooler tak tam bude krásny priestor pre nejaký indukčný kit. Citovat
pretekar Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 No to uvidíme na brzde....ešte musím vymeniť ten BOV z audi S3 a potom môžme zvyšovať. Uvidím aké budú hodnoty po úpravách Citovat
maiwi Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 No zatím jsem se bavil a psal s lidmi co už mají nějaké zkušenosti s turbo motory a většinou mi doručili vyměnit vylepšit IC, downpipe a air intake ... Jinak budeš brzdit v Bratislavě ? Možná až bude tohle pro mě aktuální tam taky zajel. A jsem student takže finance si dokážeš představit. A nelituji že mám GT neměnil bych snad jen za GTI (RC), ale tam jen kvůli motoru a zase se mí více líbí 5 dveří. Citovat
pretekar Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 No jasne asi v BA....inak aj ja som študent, sice pracujúci..ale aj tak Citovat
antal Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 ...chlapi,chlapi kde na to beriete:roll ...ja študent niesom a neviem čo skor.Asi začnem tiež študovat:myslim:D Citovat
pretekar Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Tak ja som napisal ze pracujuci...cize studujem externe Citovat
buga Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Původně zaslal: pretekar Tak ja som napisal ze pracujuci...cize studujem externe ale vsak aj tak dost prachov davas do toho Citovat
pretekar Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Nie si prvy kto mi to hovori Len pre porovnanie http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a3e72a2be2fc&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c Citovat
Sobol Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 tak to mi pověz jak se ti tam ten drobek vejde Citovat
pretekar Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 No vojde sa asi takto http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a3a5b5f2e2ad&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c Hotové to ešte nie je lebo firma čo mi robí výfuk musí spraviť aj potrubie a uchytenie intercoolera. Nakoľko som chcel pôvodne spraviť iba výfuk a až teraz som im zadal aj cooler, tak nemajú moc času na viac a tak som to doma komplet pripravil aby robili rovno potrubie a nemuseli sa zaoberaž rozoberaním. Zajtra chlapca už odvážam z domu Citovat
Sobol Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 ojjj...no pak pověz jak to jede nějaké chlazení ledem nebo ostřik vodou taky plánuješ? Citovat
pretekar Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 To asi nie. Chcel som vodou ale na pôvodný IC...na tento nie je treba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.