Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No cena bola po zľave 350,- eur. Nieje to malo ale za dobrý kit by som dal aj 1000,- A verim tomu že tie 2 trubky dlhe 30cm nebudu stáť 650 :D Na fórach píšu že je to jedna z najvhodnejších alternatív na upgrade intercooleru. Prišlo to tuším z Grécka kde maníci robia aj 250koní :o

Odesláno

tak to je pěkná cena ... jinak trubky vím kolik stojí protože už doma nějaké mám ... chci měnit i ty horní plastové ... a jinak IC jde i s EVA 9

[upravil dne 18/6/09 maiwi]

Odesláno

to tiež nieje zlý nápad.....už máš teda kúpené??? kde a aké??

Len by ma zaujímal tvar originál potrubia..prečo sú na plastovej trubke z turba do intercooleru tie dva výbežky resp. 3??

[upravil dne 18.6.2009 pretekar]

[upravil dne 18.6.2009 pretekar]

Odesláno

No koupené sice nejsou, takže cenu nepovím jak se pohybuje, jelikož mám dobrý zdroj k takovému materiálu ... Materiál nerez. A budu zatím měnit horní plastové plus budu dělat nejspíše sání. U mě je vše o financích no tak musím po menších kručkách. Jinak budu to nejspíše realizovat během července. A bude to z části naohýbané a zbytek svařovaný. Plus SAMCO \"redukce\".

Odesláno

No vyběžky jsou zvláštní taky jsem na ně koukal. Jinak jak namontuješ IC budeš zvyšovat tlak na turbu ??? A tvar bude klasicky ta na nalevo bude rovna odpředu do zadu. Plus pokud bude třeba přišel by do ní udělat otvor s redukci na BOV. A druhá budou jako by dvě kolena a střed. O žebrování příjdu, ale snad problém v tom nebude. A sání mám promyšlené kam i jak, jen nechci to tu zatím psát. Pokud chceš můžem se pobavit SZ nebo ICQ.

Odesláno

Veď vždy je to o financiách. Keby som mal viac tak si kúpim rovno STi-čko :) No sanie ti nič moc nepridá na turbo motore. Aspoň tak sa vyjadrujú tí čo to majú odmerané. Mňa to tiež ťahá a keď vyhodím originál cooler tak tam bude krásny priestor pre nejaký indukčný kit.

Odesláno

No zatím jsem se bavil a psal s lidmi co už mají nějaké zkušenosti s turbo motory a většinou mi doručili vyměnit vylepšit IC, downpipe a air intake ...

Jinak budeš brzdit v Bratislavě ? Možná až bude tohle pro mě aktuální tam taky zajel. A jsem student takže finance si dokážeš představit. A nelituji že mám GT neměnil bych snad jen za GTI (RC), ale tam jen kvůli motoru a zase se mí více líbí 5 dveří.

Odesláno

No vojde sa asi takto http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4a3a5b5f2e2ad&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c

Hotové to ešte nie je lebo firma čo mi robí výfuk musí spraviť aj potrubie a uchytenie intercoolera. Nakoľko som chcel pôvodne spraviť iba výfuk a až teraz som im zadal aj cooler, tak nemajú moc času na viac a tak som to doma komplet pripravil aby robili rovno potrubie a nemuseli sa zaoberaž rozoberaním. Zajtra chlapca už odvážam z domu :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...