Bohumil Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Chci se dozvědět od š?astných majitelů jejich zkušenosti s krocením lvů. Zatím toho moc lidí nevyužívá, nebo se, já nevím co,.... Citovat
lamancha Odesláno 25. červen 2004 Autor Odesláno 25. červen 2004 ja bych se rad neco dozvedel i od nestastnych majitelu, ale asi si budeme muset pockat deset let, podivej se kolik resi problemu majitele 206,306,309,405 atd. Navic se na to i destiny ....... Citovat
Bohumil Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Taky sleduju, že skončil. My dva mu asi nestojíme za strávený čas na síti. A nestraš, doufám že se ještě na něco zmůžu a nebudu mít Jeana 15 let, jako lidový vůz Š-120. Citovat
destiny Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 panove!!! Prestante mne pomlouvat!!! Citovat
Bohumil Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Vítám tě zpátky. To víš ten kdo je daleko, ten se pomlouvá dobře. Citovat
Bohumil Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Opět PROČ. Vážení ostatní š?astní majitelé 307ček, proč se tísníte v ústraní a nenapíšete něco o svém lvíčkovi, nebo dokonce něco o sobě? Citovat
lamancha Odesláno 10. červenec 2004 Autor Odesláno 10. červenec 2004 Protoze uspech a stesti se neodpousti:cool: Citovat
Bohumil Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 To máš bohužel pravdu. Nějaký zmetek mě pokřtil pravé zadní dveře na parkovišti. Nejraději bych takovýhle kostil zaživa. Udělal mě rýhu přes celý dveře. Ale to je přesně, jak už jsem jednou psal. Postavil jsem to vedle nějakýho lemploida, (oktávka), který to neměl ani pořádně zaparkovaný . Jinde bohužel místo nebylo. Tak a mám to. Citovat
lamancha Odesláno 11. červenec 2004 Autor Odesláno 11. červenec 2004 Na to se mi ani nechce odpovidat, mi to skrabl mechanik kdyz mi to prodaval a daval SPZ - 3cm na drzaku kufru, pak mi odrel zadni naraznik zleva blb, ktery parkoval vedle me a jiny blb /ja/ odrel tentyz naraznik zprava, kdyz jsem couval v Brne mezi dva stromy a prehledl jsem, ze tam byl \"zanechan\" parez. Ale slo to z pojistky toho prvniho blba jelikoz obe tyto smolne udalosti delily ctyri dny:P Citovat
Bohumil Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 To víš, že bych mu to pořádně vopepřil, kdybych ho viděl, nebo chytil přímo při činu. Ale je to taky o všímavosti ostatních lidí, kteří když vidí někoho dělat nějakou lumpárnu, tak otočí hlavu na druhou stranu a dělají, že to nevidí. Přitom každý minimálně druhý má mobila a může oznámit chování takovýho zmetka na policii. Zkus tohle udělat někde u našich sousedů a odjet jako že se nic nestalo. Pak se nebudeš stačit divit. Citovat
lamancha Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Ja mam na to teorii, ze se slusny clovek obrati bokem protoze na to neumi reagovat a ma strach, ze jeste dostane vynadano co se do toho s... kdyz to neni jeho. Lump je vzdy pohotovejsi a agresivnejsi, protoze je tak zvykly jednat:bojim Citovat
Bohumil Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 No to snad není pravda, slušný lidi mají u nás strach, aby se jim nic nestalo a hajzlové si tu budou za chvíli dělat co chtějí? Každý ale musí začít u sebe, co když to budu příště já, kdo bude nějak podobně postižený. To si snad od těch lemploidů nenecháme líbit.Viděl jsem v Budějovicích, jak vylít z Polla maník ke škodovce a začal řvát jak píchlý prase, \"Ty hov... , ty ču... táhni s tou kraksnou do pr..., tady budu parkovat já a začal do škodovky kopat. Nejdřív jsem mu slušně řekl, aby toho nechal, ale maník mě řekl, to se ani nedá napsat, a začal se na mě sápat Položil jsem si ho pěkně na asfalt a znovu jsem mu řekl, že jestli ho ještě jednou uvidím tak s ním zamáznu díru v silnici. Maník pak vlit do Polla a zůstaly po něm jen dvě čáry na silnici. No, a bylo po agresi. Citovat
lamancha Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Nezapomen ze ne kazdy bude chtit riskovat nejakou rvacku, to si myslim, ze po lidech ani chtit nemuzes, to by je taky mohli preventivne odtrelit - i kdyz na druhou stranu, kazdy vi ze leze tam kam nema. Ale jinak v tvem veku slusny vykon:D Citovat
lamancha Odesláno 13. červenec 2004 Autor Odesláno 13. červenec 2004 \"Položil jsem si ho pěkně na asfalt a znovu jsem mu řekl, že jestli ho ještě jednou uvidím tak s ním zamáznu díru v silnici. \" - prosim pekne pane nemohl by jste si lehnout,mel bych k vam nekolik asertivnich poznamek - tak nejak to bylo ? Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Když víš tak trochu jak, prát se nemusíš. Dál to nekomentuju. Citovat
lamancha Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Ja uz taky mlcim, prece jen bychom se na nejakem srazu mohli potkat a:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.