Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja bych se rad neco dozvedel i od nestastnych majitelu, ale asi si budeme muset pockat deset let, podivej se kolik resi problemu majitele 206,306,309,405 atd. Navic se na to i destiny .......

Odesláno

Taky sleduju, že skončil. My dva mu asi nestojíme za strávený čas na síti. A nestraš, doufám že se ještě na něco zmůžu a nebudu mít Jeana 15 let, jako lidový vůz Š-120.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Opět PROČ. Vážení ostatní š?astní majitelé 307ček, proč se tísníte v ústraní a nenapíšete něco o svém lvíčkovi, nebo dokonce něco o sobě?

Odesláno

To máš bohužel pravdu.:( Nějaký zmetek mě pokřtil pravé zadní dveře na parkovišti. Nejraději bych takovýhle kostil zaživa.:mad: Udělal mě rýhu přes celý dveře. Ale to je přesně, jak už jsem jednou psal. Postavil jsem to vedle nějakýho lemploida, (oktávka), který to neměl ani pořádně zaparkovaný . Jinde bohužel místo nebylo. Tak a mám to.

Odesláno

Na to se mi ani nechce odpovidat, mi to skrabl mechanik kdyz mi to prodaval a daval SPZ - 3cm na drzaku kufru, pak mi odrel zadni naraznik zleva blb, ktery parkoval vedle me a jiny blb /ja/ odrel tentyz naraznik zprava, kdyz jsem couval v Brne mezi dva stromy a prehledl jsem, ze tam byl \"zanechan\" parez. Ale slo to z pojistky toho prvniho blba jelikoz obe tyto smolne udalosti delily ctyri dny:P

Odesláno

To víš, že bych mu to pořádně vopepřil, kdybych ho viděl, nebo chytil přímo při činu. Ale je to taky o všímavosti ostatních lidí, kteří když vidí někoho dělat nějakou lumpárnu, tak otočí hlavu na druhou stranu a dělají, že to nevidí. Přitom každý minimálně druhý má mobila a může oznámit chování takovýho zmetka na policii. Zkus tohle udělat někde u našich sousedů a odjet jako že se nic nestalo. Pak se nebudeš stačit divit.

Odesláno

Ja mam na to teorii, ze se slusny clovek obrati bokem protoze na to neumi reagovat a ma strach, ze jeste dostane vynadano co se do toho s... kdyz to neni jeho. Lump je vzdy pohotovejsi a agresivnejsi, protoze je tak zvykly jednat:bojim

Odesláno

No to snad není pravda, slušný lidi mají u nás strach, aby se jim nic nestalo a hajzlové si tu budou za chvíli dělat co chtějí? Každý ale musí začít u sebe, co když to budu příště já, kdo bude nějak podobně postižený. To si snad od těch lemploidů nenecháme líbit.Viděl jsem v Budějovicích, jak vylít z Polla maník ke škodovce a začal řvát jak píchlý prase, \"Ty hov... , ty ču... táhni s tou kraksnou do pr..., tady budu parkovat já a začal do škodovky kopat. Nejdřív jsem mu slušně řekl, aby toho nechal, ale maník mě řekl, to se ani nedá napsat, a začal se na mě sápat Položil jsem si ho pěkně na asfalt a znovu jsem mu řekl, že jestli ho ještě jednou uvidím tak s ním zamáznu díru v silnici. Maník pak vlit do Polla a zůstaly po něm jen dvě čáry na silnici. No, a bylo po agresi.

Odesláno

Nezapomen ze ne kazdy bude chtit riskovat nejakou rvacku, to si myslim, ze po lidech ani chtit nemuzes, to by je taky mohli preventivne odtrelit - i kdyz na druhou stranu, kazdy vi ze leze tam kam nema. Ale jinak v tvem veku slusny vykon:D

Odesláno

\"Položil jsem si ho pěkně na asfalt a znovu jsem mu řekl, že jestli ho ještě jednou uvidím tak s ním zamáznu díru v silnici. \"

- prosim pekne pane nemohl by jste si lehnout,mel bych k vam nekolik asertivnich poznamek - tak nejak to bylo ?:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...