Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no svítit to bude... ale dost blbě :D v noci bych s tím radši nevyjížděl... taky by záleželo jakou barvou... jestli něco matnýho, nebo lesklýho :) popřípadě nějaká metla :D

Odesláno

pokud máš na mysly to chromované,tak to radši ne :D spíš investuj do jiných světel (angel´s) nebo předělej sám světla na čočku,ale tohle raději ne!

Odesláno

az tak jo?! :D Pokusim se nejak vymyslet tu cocku a dat tam bi-xenony-neco jako ma 309GT... Ale nechci se opicit! :myslim Nebo co byste mi radily udelat se svetlama?! :D

[upravil dne 30/5/09 SV 24]

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

az tak jo?! :D Pokusim se nejak vymyslet tu cocku a dat tam bi-xenony-neco jako ma 309GT... Ale nechci se opicit! :myslim Nebo co byste mi radily udelat se svetlama?! :D

Opičit se ani nejde,to překrytí je nesehnatelný:D
Odesláno

jeden chlapek z Bazose je prodava za 1400kc :aut Nebo co bys mi poradil s nima udelat? Zadni budu delat diodova tak chci nejak udelat i ty predni...

Odesláno

jeden chlapek z Bazose je prodava za 1400kc :aut Nebo co bys mi poradil s nima udelat? Zadni budu delat diodova tak chci nejak udelat i ty predni...

To ti neporadím,já je budu časem taky ještě předělávat,nápad mám ale nechám si to pro sebe:P
Odesláno

Jasny... :super Neco vymyslim! asi by to opravdu svitilo spatnee vid kdybych to udelal cerne misto toho chromoveho?! :nevim

To nejspíš asi jo,možná když by jsi dal xenony,tak by to šlo,ale těžko říct
Odesláno

N3R3Z: ty mas nahradni svetla?! :D

309GT: bi-xenony davat budu,ale chtel sem udelat ty svetla na cerno ale porad nevim nevim zda do toho jit... :roll

Odesláno

Je to na tobě,ale když už je nalakuješ,tak pak to nesundáš bez poškození ani ředidlem,když jsem dělal světla tak jsem se jen dotkl chromu na té parabole a byl tam otisk:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...