PESEK79 Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 Nevite,jestli je nejaky rozdil mezi paknami a bubny na 309 do r.v.90 a od 90? Vim,ze jsou 2 druhy mechanismu-Girling a Bendix.Ja tam mam samostav s takovymi zoubky a pred tim nez jsem menil napravu tam byl samostav s takovou vidlickou..Naprava,kterou jsem tam daval byla z auta r.v.87,tak v tom mam chaos,jake oblozeni a bubny mam koupit,abych pak nemel problemy to tam vecpat.Treba do valecku atd..Jo a jeste dotaz.Jsou v bubnech stejna loziska do r.v.90 a od r.v.90? Diky za radu.. Citovat
Petano Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 ja bych rek ze to je klasickej francouzskej zmatek takze se to neridi podle roku vyroby ale nalady montaznika ... Citovat
Ladis Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 Pak je řešení jediné. Všechno co budeš potřebovat vymněnit, vzít sebou do prodejny, vysypat na pult a podle katalogu objednat ..... Citovat
Dany Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Ahoj,mám na 205CTi zadní bubnové, když jsem auto koupila,byly totálně kouslý, nešlo ani otočit kolem, hele, tohle je lepší si nechat udělat, kompletně výměna i s lanovody vyšla na 2 tisíce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.