Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze vyzera to tak ze by to malo byt niekde u spolujazdca pod kastlikom, dal som odtial dole ten plast a su tam taketo konektory podobne ale ani jeden nie je prazdny vsade je nieco zapojene...

Este kebyze niekto vie tak mam este jeden problem...

dik

Odesláno

ano chcem diagnostikovať motor lebo mi to robi neake podivne veci ked je to studene tak chyti na prvy krat ale stale zdochyna ako keby to nezaplo sytič alebo čo dalej mi to neak slabo taha chyba mi tam ta hadička ktora vobec ani neviem kde ma byt zapojena...

Odesláno

Ještě jsem viděl, že 605ka má řídící jednotku motoru někde za pravým světlem a na ní by měl být diagnostický konektor. Jinak si myslím, že to přisávání falešného vzduchu by mohlo mít vliv na výkon a chod motoru, tím, že motor spaluje chudou směs a tím pádem chcípá a má malý výkon. Snažil jsem se najít někde zapojení té přípojky podtlaku, ale jen v serviceboxu jsem viděl nějakou hadičku, ale nevím kam jde. Pro začátek zkus to přípojku něčím zaslepit a uvidíš zda se to zlepší. Třeba ta hadička má vést k nádobce s aktivním uhlím, nebo k nějakému podtlakovému ovládání.

Odesláno

Víš já 605ku neznám. Měl jsem kdysi 405ku ale v dieselu. Ale někdy v té době se v rámci ekologie odváděly benzínové páry do nádobky s aktivním uhlím. Teď už si ale nevzpomínám, jestli ty páry se přefiltrovaly přes to uhlí a šly ven do atmosféry, anebo se vracely zpět do sacího potrubí. Samozřejmě to vůbec nemusí být tak. Ale na zkoušku v každém případě zaslep tu přípojku a vyzkoušej to. Potom bádej dál. Tu přípojku můžeš zaslepit kouskem hadičky do které z druhé strany nacpeš jako ucpávku třeba šroub, nebo něco podobného. Jinak ten obrázek jsem stáhnul někde na internetu, ale už nevím kde. Uložil jsem si ho.

[upravil dne 27.5.2009 HonzaZ]

Odesláno

este tak teoreticky ak ju zaslepim a naozaj pojde motor lepsie.... ale ak by som nasiel kam ma original viest tak by mohol ist potom este lepsie ako ked ju iba zaslepim....????

Odesláno

Je otázka k čemu je ten vývod podtlaku určen. Zda k nějaké regulaci. Ale v každém případě když to zaslepíš mělo by se to zlepšit. Chtělo by to najít někoho, kdo má stejný motor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...