Gitarista001 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 NAzdar chlapi. Chcem skratit riadiacu paku. Neviem vsat ci ju mam rezat alebo zakupit novy skrateny diel. Poradte. Diki Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Záleží kolik chceš investovat.Zkrácení je tak práce na čtvrt hoďky.Záleží na tom jak si to dopasuješ pro sebe.Jak myslíš ten zkrácený.Jestli to co má Rejty tak to je spíš prodloužený a pak existuje ještě short shift a ten se dává až za tyčku páky Citovat
Rejty Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 jojo presne tak...mám prodlouzenou spodni cast radiscky..puvodne by to mela byt radici paka z uplne jineho auta:)short shift jde i vyrobit..musis mit matros:) Citovat
Gitarista001 Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Záleží kolik chceš investovat.Zkrácení je tak práce na čtvrt hoďky.Záleží na tom jak si to dopasuješ pro sebe.Jak myslíš ten zkrácený.Jestli to co má Rejty tak to je spíš prodloužený a pak existuje ještě short shift a ten se dává až za tyčku páky No asi do toho budem invstovat peniaze. Povodne som chcel investovat par zubov z pilky na zelezo. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ono se to zdá,ale to uřezání taky dost pomůže.Zkusím to natočit nebo aspoň vyfotit jak daleko to chodí ať to můžeš porovnat s Rejtym.Jinak ještě uvažuju,že si udělám a nebo si koupím ten short shift. Jinak tu máš odkaz bo už sem to taky řešil [upravil dne 31/5/09 L.I.P.O.8] Citovat
Rejty Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3u1-RFyJjNk........ tu mas moj short shift:) Citovat
Gitarista001 Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: L.I.P.O.8 poslal sem ti video na mejl Skus mi ho prosim poslat este raz lebo mail v mojom uzivatelskom nastaveni uz neexistuje ale uz som ho aktualizoval. Diki Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Uz som sa rozhodol idem zrezat paku. Short shift namontujem ked budem osadzovat druhy motor, a vtedy budem kupovat viac sucasti tak mi hadam daju zlavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.