Hanzz Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Použil jsem hledání, pokaždé byl stejný poblém.Stává se mi, že při jízdě mi začne blikat kontrolka, bliká chvíli a pak svítí,pak pomůže zastavit vypnout motor a nastartovat.Začne blikat když vylezu a pak nasednu do auta, nebo když jedu nekde po špatné cestě.Ve většině je to podle fora v kontaktech pod sedačkou.Co s tím mám udělat a kde je najdu.Díval jsem se včera, ale nic jsem tam neviděl. Díky Citovat
Qcko Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 No, tak sa pozri lepsie, zo spodu o sedacku su takym plastovym drziakom prichytene draty (oranzovy je hrubsi, ten si vsimnut musis:super)...bud sa ti ten plastovy drziak vycvakol, alebo sa ti to posunulo a pritlacas to nejako zle ked tam sedis...jednoducho im posun na ine miesto pod sedackou, ten plastovy drziak sa tam da pekne prichytit:papa Citovat
Hanzz Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 Díky. Hned po práci na to vlítnu:papa Citovat
Hanzz Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Tak se nejspíš zdařilo.Byli ty dráty blbě zohlé tak jsem je dal jinam a vypadá že O.K. Skákal jsem v autě jak kdybych seděl na kaktusu a nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.