rastacreative Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Zdravim ludkovia som cerstvy clen vidim ze tu je vela roznych prispevkov nedavno som len auto kupil pred par dnami, mal by som len taku otazku Chcem kupit nejake lacnejsie radio cd+mp3 asi sony a chcem sa spytat ci sa bude dat prepojit stou packou co je na mojej p306 pod volantom ci je na to nejaka redukcia alebo ako to riesit. dakujem za rady Citovat
rastacreative Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 chcem tam dat toto radio SONY CXSGT2269 nejake lacne to mi staci plus ci mi viete povedat ci tieto radia podporuju aj napojenie subwoofera vo vyhlade mam tento lacny BLAUPUNKT GTt 1200MKII. No a este raz rad by som vedel ci sa to radio bude dat prepojit s tou packou na hlasitost pod volantom dik Citovat
marko306 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 o ovladani pod volantom je tu toho napisane hafo. Skus si dat hladanie tu na fore a aj cez googla. Cez redukcie by to ovladanie malo ist, ale skus si pozriet na nete nejake clariony a poriadne sa u predajcu o nich informuj o originalnom ovladania pod volantom ako mas Ty. Clarion by mal ist cisto teoreticky bez redukcie, ale to je len teoria Citovat
PnR Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 ziadne dnesne radio tam bez redukcie nenapichnes, nemyslim ze nejaky vyrobca este vyraba na takom principe. ale radsej clarion ako sony [upravil dne 27.5.2009 PnR] Citovat
mindwipe Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 no ako spominal PNR, radsej clarion, aj ked zatial vsetky redukcie co som videl (aspon k 206) boli na sony radia.. no mozno ako spominal marko tak na clarion netreba redukciu, no to si nie som isty.. a k tomu subwoofru, radsej by som sa poobhliadol po niecom inom, spoluziak ho mal a po tyzdni ho predaval.. hra strasne slabo a papierova membrana sice ma vraj lepsi zvuk, ale do kufra by som ju nedaval, nikdy nevies co ti ju moze pretrhnut (aj napriek tej mriezke co tam ma), a este sa tu uz mnoho krat aj riesilo ci tubu alebo bednu, tak si to skus pohladat v autohifi sekcii, ale ak si dobre spominam tak vacsina sme boli za bednu - ma lepsi zvuk ako tuba.. Citovat
rastacreative Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 Len ak by ste boli taky dobri urcite stymm ate viac skusenosti ja potrebujem pocut ze to mate vyskusane. a povedat mi ze ano kup toto radio a kup taky to adaptera pojde ti to na 100 % Citovat
punkac Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 ahoj mám starší sony přes 3,5mm jack jsem si dodělal zapojení ovládání pod volantem pomocí origo páčky, kterou jsem upravil dle návodu zde na fóru to rádio, co chceš má podporu v infračerveném ovládání, ale právě i v kabelovém pomocí páčky a konektoru jack, co je zezadu rádia páčka bude mít mnohem méně funkcí než podporuje rádio.. bohužel, ale i tak to je paráda mrkni zde shift (biely) nevyužiješ a gnd je kostra konektoru a červený špička jacku, pak už jen poskládáš pomocí odporů správně dělič a je to, mě to fungovalo na první zapojení kdyžtak napiš, poradím jinak důkaz místo slibů , že to rádio umí, ale je to rumunsky - hledej řetězec \"Interfata telecomanda de siguranta: Mini jack de 3,5 mm / Infrarosu NU / NU\" [upravil dne 27/5/09 punkac] Citovat
rastacreative Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 dakujem aj za takuto radu a este cez tu packu sa da ovladat len hlasitost a prepinanie stanic radia momentalne hybe sa styrmi smermi.ma aj nejake dalsie vyuzitie ci len tieto veci? diks Citovat
rastacreative Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 a dalsia vec nato si musim nejakeho elektrikara zavolat co to spravi bo ja sa nevyznam do tej schemy cize staci kupit radio a nic viac a pojde to? teda malo by? Citovat
punkac Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 mám zapojeno takto k sobě ubírám hlasitost od sebe přidávám dolu nebo nahoru je další skladba nebo přeladění rádia při podržení přetáčí aktualní skladbu nebo projíždí frekvenci rádia manuálně pak funkce otočného prstence pootočením dolu přepínám mezi cd a rádiem nebo když je rádio vyplé tak se zapne pootočením nahoru se ddostanu do nastavení balance, poměr hraní předních a zadních reproduktorů, basy a výšky funguje to tak, že si pootočením nahoru vyberu co chci upravit a páčkou od sebe nebo k sobě navolím úroveň snad to pochopíš... jsouti jasné ty odpory původní klarioňáckou páčku budeš muset přepojit Citovat
rastacreative Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 hovorim najskor kupim asi nejake to sony radio chcem aby mi sla packa a aby som tam mohol napojit subwofer a hentu schemu musim ukazat niekomu kto to robil a pripadne by mi to spojazdnil to by bolo super dik za rady bo nemam stymto vobec skusenosti auto mam teprva dva dni Citovat
punkac Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 projdi tu polskou stránku respektive jí ukaž průměrně šikovnému elektrikáři, který ti to přepojí, mě to trvalo něco přes hodinku a nejpracnější na tom bylo jít do krámu pro odpory Citovat
rastacreative Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 jo dik uvidime co sa bude dat robit, v prvom rade kupim radio a potom asi budem hento riesit Citovat
Stanislav 407SW Odesláno 20. leden 2015 Odesláno 20. leden 2015 Ahoj na 407 mám nefunkční zeslabování rádia na pačce pod volantem.Je to jako zamáčkly vubec to nereaguje, jinak vše funguje.jde ta páčka nějak rozdělat aopravit než koupim novou? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. leden 2015 Odesláno 20. leden 2015 Jde rozebrat. Musíš demontovat horní a spodní kryt u volantu. Potom uvolnit zezadu pojistku páčky a tu vytáhnout. Potom vyšroubovat šroubek a celé to rozcvakat. Vyčistit dotykové plošky a znovu složit. Citovat
Stanislav 407SW Odesláno 20. leden 2015 Odesláno 20. leden 2015 snad to po mém odborném zásahu pojede dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.