Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SPOTŘEBA MI16  

1. 1. SPOTŘEBA MI16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Co se týká spotřeby Mi16,tak za tu doost dlouhou dobu co jí mám se dlouhodobě pohybuju kombinovaně kolem 9l.(lidi co mě znají vědí,že jezdím docela svižně)

Dálnice a dlouhý tratě se daji vpohodě pod 8l,osobně jsem se xkrát dostal v létě s klimou kolem 7.3-7.5l když člověk jede na pohodu kolem 140km/h

Jinak není problém s tím jezdit i doost nad 12l/100km.Můj rekord je co jsem spočítal je 15,8l/100km ale to člověk využíva celý potencial auta a jezdí velice nad hranicema předpisů.

Ale to je už dáááávno :D

Odesláno

já sem si právě do toho STI čka dal míčkovej motor no, jede oprati tomu 8 ventilu jako piča to jo ale te ještě kolik bude žrát ? s 8 ventilem jsem se dostal na 5 L na 100km ale to jsem jeljen do 2000 otáček

Odesláno

8,5l/100 dlouhodoby pruměr......min spočitana spotřeba 6,6 pri lehtani pedalu na dalku cestovní rychlostí 90km/h....na standart Mi 16 pneu....max??to nevim ale kolem tech 15 určo....ale ja to fakt nehonim......;);)mě stači ve 2000ot/m145Nm kroutak---:cool::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...