Tommy306 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Chtěl bych Vás poprosit o tipy, kde nechat vyměnit brzdové kotouče a destičky, nejlépe na Olomoucku, případně může být i tip na Brno či České Budějovice, pokud by fungovali i v sobotu. Dočetl jsem se, že třeba ne každý servis je vybaven přistroji na měření házivosti, což by se prý mělo provést. V průběhu týdne by mi měly dojít Zimmermanny;) Citovat
Qcko Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Ak ides montovat uplne nove kotuce a dosticky, tak najlepsie je si to spravit sam doma a pekne poctivo...je to lahka praca (6 skrutiek na kazdej strane) a nepotrebujes ziadne special vybavenie:papa Citovat
MatrixChose Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Fakt? A co když ho něco překvapí? Ulomí trubičku nebo bude zarezlej šroub nebo cokoliv jinýho? Pak si ani pro nic nebude moct dojet... Citovat
marko306 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 pri vymene kotucov a brzd. oblozenia nemusi odmontovavat ziadne hadicky. S tym, ze budu zahrdzavene sroby ratat musi. Maximalne mu nepojde povolit zaistovaci srob kotuca a ten ide krasne odvrtat, keby nieco tak isto suhlas s Qckom, spravit doma a poctivo, ale ak to nevie alebo si netrufa tak jasne ze odbornikovi Citovat
Tommy306 Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 abych si to dělal sám, na to nejsem vybaven, zejména prostorama..a úplně sám bych to nechtěl dělat.. http://www.mjauto.cz/instalacebrembo.htm - jde mi zejména o bod 8 Citovat
Tommy306 Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 na druhou stranu, kdyby mi to někdo zkušenej udělal u sebe v dílně, aspoň bych si mezitím mohl stříknout brzdiče:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.