Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Akurat som sa s tym hral v stredu, zadne dvere mam komplet ciernu kozenku, najprv to bolo zlozite, jedny som robil na 2x, ale ked som sa do toho dostal, tak to frcalo:roker...vidim ze niesom jediny, hodim fotky, som s tym spokojny, len sa zatial bojim pustit do prednych dveri kvoli zlozitemu tvaru okolo madiel:myslim

A inak, nic som nerozoberal, proste som strhol tu latku (sla lahko:D, obrusil taky molitan, ci co to bolo, riadne povysaval a nalepil:cool:), ten lem sa da celkom \"ohnut\" a kozenka sa tam da v pohode zastrcit, vyzera to origo, vsak zajtra hodim photo:papa

Odesláno

Kurna take potahy mam aj ja :D A tiez mam Xn, a tiez cervene, a tiez s 98 ho :P

Ale radsi bych cernou kozenku ...

Odesláno
Původně zaslal: gedu

tak to si fakt urobil super, vyzerajú na jednotku:super. Koľko nervov, času a peňazí ťa to vyšlo?

Latka vysla 27€ cas asi pol soboty a nervy iba pri prvych dverach a potom uz pohoda:super

Odesláno

ja by som sa tiez do toho pustil, ale najskor skusim vytepovat tu latku a ak nepomoze tak potom mozno.

Mne ta kozenka moc nesedi, ale ta cervena sekne tomu. Je to take neobvikle a este aj vo farbe auta. Vypada to super. Kozenku ma uz skoro kazdy.

Este keby zozenies tie sedacky s tym cervenym stredom a ciernymi krajmi.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ja by som sa tiez do toho pustil, ale najskor skusim vytepovat tu latku a ak nepomoze tak potom mozno.

Mne ta kozenka moc nesedi, ale ta cervena sekne tomu. Je to take neobvikle a este aj vo farbe auta. Vypada to super. Kozenku ma uz skoro kazdy.

Este keby zozenies tie sedacky s tym cervenym stredom a ciernymi krajmi.

Ono tam pridu potahy presne take ake si tu spominal, a uz su tam cervene neony:D

[upravil dne 25.5.2009 306xn]

post-0-14109607179948_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: 306xn

Původně zaslal: marko306

306xn, Ty si vyuceny calunik?

Ale kdeze som zamocnik a robim tesara-klampiara:papa

Zdarec už o tom přemýšlím taky nějakou chvilku. Dotázek, čím jsi to lepil? A jak jsi to udělal kolem tý okenní lišty, tam to drží nějak fest ne?

Odesláno

Okennej listy? Ak myslis ten cirny pas hore popod okno, tak ked zhodis dole tapacir, tak tu listu uplne lahko das dole a po caluneni ju nasunies naspat;)

A inak ja som lepil kozenku Chemoprenom:super

Odesláno

dobra vec je lepidlo v spreji, nieco ako chemopren tym to lepia calunici. Nanesies to jednoduchsie a rovnomerne na celu plochu, potom sa latka prilozi a zahladi sa valcekom podobnym ako pouzivaju maliary, taky molitanovy.

Odesláno
Původně zaslal: markus1974

Qcko ale ked si dal dole tapacír tie umelé štuple ti potom držia dobre mne povoľuju a tapacír je uvoľnený.jak nato:(

Ktore umele cuple teraz myslis? Ak tie cierne zalisovane zozadu, tak ako som uz pisal, ja som ich tam nechal a lepil som to v spojenom stave, ono sa to da trochu ohnut a vznikne tam medzera dost velka na to, aby sa tam dal ten material v pohode dat, staci si to trocha nacvicit, staci ti nieco plastove (napr kus pravitka alebo tak, cim to tam zahladis)...

....a inak k tomu lepidlu v sprayi:roll...kupil som si lepidlo UHU PowerSpray, zevraj specialne na lepenie tapacirov a pod. , nalepil som to tam, nechal cez noc schnut, nahodil na auto a vydrzalo to 2 dni:grr...potom sa to normal zacalo od stredu odliepat, tak som to strhol (slo to uplne lahko) a nalepil to osvedcenym chemoprenom na namahane spoje a spokojnost, celkom dobra robota a drzi to paradne:super

Odesláno

Ještě k tomu lepení. Já když potahoval plato (2ks) tak jsem použil klasickej Hercules. S tím to drží taky úplně parádně a nesmrdí to při lepení tolik jako Chemopren.

Toť jen pro zajímavost:super

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A nebojis sa toho, ze ked bude riadne teplo a ohreje sa ti interier, ze sa ti to zacne odliepat:myslim

Zatial neriesim a ked zacne prerobim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...