306xn Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Konecne! Uz som si myslele ze sa k tomu nedostanem. Odhodlal som sa k vymene calunenia tapacirov dveri Citovat
GRiMx Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 dobrý jsi to potáhnul látkou ?? já se taky na to chystám ale půjdu do kůže Citovat
marko306 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 krásne to vypadá. to si potiahol, či také zohnal? Citovat
306xn Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: marko306 krásne to vypadá. to si potiahol, či také zohnal? Potiahol latkou na sedacky:super Citovat
marko306 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 to si mal nafotit, urcite by to tu zaujimalo viacerych ludi. A ako si to rozobral, ved to su tam take koliky a tie su potom roztavene a tak to drzi. A ako si lepil latku? Citovat
chuck11 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx dobrý jsi to potáhnul látkou ?? já se taky na to chystám ale půjdu do kůže O te kůži taky chvíli přemýšlím,jen mám obavy protože se sní tak dobře nepracuje jak s látkou není tak tvarovatelná a pružná Citovat
gedu Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 tak to si fakt urobil super, vyzerajú na jednotku:super. Koľko nervov, času a peňazí ťa to vyšlo? Citovat
wooody Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 sice to není pug, ale kámoš to dělal asi tři dny, je to jenom koženka Citovat
306xn Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: marko306 to si mal nafotit, urcite by to tu zaujimalo viacerych ludi. A ako si to rozobral, ved to su tam take koliky a tie su potom roztavene a tak to drzi. A ako si lepil latku? No tak fotit som to nemohol bo keby to tolko ludi malo vidiet tak to sa radsej pod zem prepadnem.(ja som tie koliky obrezaval ,aby sa to poto dalo zlozit o a potom som tie zostatky roztapal pajkovackou, ale myslim ze by sa to dalo zatavit aj kofixovou svieckou a teplovzduskou ale to by sa asi vela zohrialo) Takto to islo a co je podla mna zazrak tak to aj drzi:super:D Citovat
306xn Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: GRiMx dobrý jsi to potáhnul látkou ?? já se taky na to chystám ale půjdu do kůže O te kůži taky chvíli přemýšlím,jen mám obavy protože se sní tak dobře nepracuje jak s látkou není tak tvarovatelná a pružná Tak to si z kozou neviem ani predstavit. Pokial nemas skusenosti ako calunik a vhodne nastroje tak to sa asi ani neda. Urcite by to bolo treba kde tu presit:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.