Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to si mal nafotit, urcite by to tu zaujimalo viacerych ludi. A ako si to rozobral, ved to su tam take koliky a tie su potom roztavene a tak to drzi. A ako si lepil latku?

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

dobrý :super jsi to potáhnul látkou ?? já se taky na to chystám ale půjdu do kůže ;)

O te kůži taky chvíli přemýšlím,jen mám obavy protože se sní tak dobře nepracuje jak s látkou není tak tvarovatelná a pružná:nevim

Odesláno
Původně zaslal: marko306

to si mal nafotit, urcite by to tu zaujimalo viacerych ludi. A ako si to rozobral, ved to su tam take koliky a tie su potom roztavene a tak to drzi. A ako si lepil latku?

No tak fotit som to nemohol bo keby to tolko ludi malo vidiet tak to sa radsej pod zem prepadnem.(ja som tie koliky obrezaval ,aby sa to poto dalo zlozit o a potom som tie zostatky roztapal pajkovackou, ale myslim ze by sa to dalo zatavit aj kofixovou svieckou a teplovzduskou ale to by sa asi vela zohrialo) Takto to islo a co je podla mna zazrak tak to aj drzi:super:D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: GRiMx

dobrý :super jsi to potáhnul látkou ?? já se taky na to chystám ale půjdu do kůže ;)

O te kůži taky chvíli přemýšlím,jen mám obavy protože se sní tak dobře nepracuje jak s látkou není tak tvarovatelná a pružná:nevim

Tak to si z kozou neviem ani predstavit. Pokial nemas skusenosti ako calunik a vhodne nastroje tak to sa asi ani neda. Urcite by to bolo treba kde tu presit:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...