dýzl Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Nebrzdí mi ručka,tak jsem se n to chtěl kouknout a při sundání bubnu se to téměř celé rozpadlo.Ty dva trny (nevím jak se to jmenuje),které drží pakny přes perko s podložkou ,jsou tak rizavé že nedrží v té podložce.Pružinka co na jedné straně stahuje pkny je také zlomená.navíc vypochodoval jeden pístek a vyteklo něco brzdové kapaliny.Ale nyní to hlavní,odněkud vypadla pružinka cca 1cm v průměru o délce asi 3cm a tl.drátu z něhož je vyrobena je cca 1mm a na rozdíl od ostatních dílů mi nepřišla ani trochu korodovaná.Jediné co mne napadlo,že je uvnitrř prasátka,ale tam by snad ani neměla smysl.Patří tam ? Citovat
dzana.m Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 ty trny koupíš vkaždý mototechně je to korunová zaležitost i s perkama a stou podložkou co to perko drží a uvnitř prasatka není žadná pružinka tam sou jen písty jinak skus rozdelat druhou stranu a mrkni jak tam ty perka sou to perko jak popisuješ to vypadá že to drží samostav s paknna na každý strane je jedno perko Citovat
dýzl Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Ty \"trny\" mně netankují,hlavně mi jde o to perko,na druhém jsem ji neviděl,podívám se lépe,ale nechci ji rozebírat ,je OK. Citovat
pastorek Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Ak tá pružinka nemá žiadne háčiky a nieje zkorodovaná tak patrí do valčeka. Citovat
dýzl Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 To Pastorek-je to jak píšeš-bez koroze a háčků.Zítra jdu koupit ty \"trny\" s příslušenstvím ,až to bude OK dám vědětjak to chodí Citovat
dýzl Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 Dnes jsem objednal,zítra pro to jdu.Celá sada je u nás za dvěstovky. Citovat
dýzl Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Tak jsem koupil tu sadu pružinek a trny do zadních brzd,stála rovných 200kč.staré kusy Citovat
dýzl Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Tak jsem se do toho pustil,ale nanašel jsem nějaké funkční seřizování-je to u páky pod autem nebo u štítu brzd? Tam na lanku byl šestihran ale nedokázal jsem se na něj dostat tak nevím.Poradíte? Citovat
pastorek Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Neviem presne aký máš typ bŕzd ale mal by si mať krížom medzi paknami rúrku v ktorej je závit a na jednej strane oceľový plech ktorý zapadá do ozubeného kolieska. To je nastavovacia rozpera. Každým zatiahnutím ručnej brzdy sa ten priešok posúva a pri väčšej vôli pootočí tým ozubeným kolieskom. Po väčšej oprave sa to robí i manuálne, šrobovákom cez dieru po kolesovej skrutke. V princípe ide o pootáčanie toho ozubeného kolieska. Ešte pred montážou bubna si pozri na ktorú stranu máš otáčať aby sa rozperka predlžovala. Citovat
dýzl Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 ToPastorek,takže ne zkracováním délky lanka ale tím \"rozšprajcem\".díkes. Citovat
pastorek Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Skracovaním lanka sa potom nastavuje vôľa páky ale najprv musí byť nastavený ten samostav. Citovat
dýzl Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 To Pastork Díkec. Tak jsem v pr.... ,poté co se mi vypochodoval pístek na zadním pravé brzdě,tak jsem musel odvzdušnit.Na levé přední mám na odvzdušnováku strhlý závit.(šroub je OK ,ale ve třmenu).Musím buďto sehnat jiný nebo tam dát vložku,evnt. pokud existují i větší odvzd.šrouby. Citovat
jozos Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 hmmm, tak to mas problem..., asi najidealnejsie by bolo zohnat druhy strmen, ale nove su dost drahe, mne sa to tiez stalo a podarilo sa mi to vyriesit takym v podstate medzikusom, do stremena som zavitnikom narezal dlhsi zavit kde som nasroboval ten medzikus (ktory je skrz prevrtany) a utesnil teflonovou paskou a do medzikusu som urobil lozko pre odvzdusnovak. Ale bol to den roboty, vrania, zvarania, brusenia, zavitovania, skusania a upravovania.... Citovat
dýzl Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 mělo by být OK.Včer jesm dal třmen na dílnu-chlap mi tam vyřezli větší závit na odvzdušnovák z Avie a sšl mn na brzdy doporučil (předtím to někdo \"opravoval\" a tam kde má zapadnout kužel šroubu je trochu bokem) kuličku z ložiska z bicyku a zbrousit kužel našroubu na plošku,pak že to bude OK.Opraa za pr korun.le není čas dát to do kupy,a v po. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.