m.cmiel Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Dobrý den, mám problém se střechou, nefunguje jak má... jak napsal pan MirasCC ideální stav: zatáhnu roletku v kufru, otevřu zámky střechy, ozve se píííp, podržím ovladač střechy, sjedou okna, začnou hučet motorky, otevře se víko kufru, zvedne se střecha, zapadne do kufru, víko kufru se zavře, zapadnou zámky víka, ozve se zase píííp a jede se dál. můj stav: zatáhnu roletku v kufru, otevřu zámky střechy, ozve se píííp, podržím ovladač střechy, sjedou okna, začnou hučet motorky, otevře se víko kufru tak o 1cm a nic víc se neděje, jen ty motorky hučí.... prosím o radu co s tím děkuji Citovat
marko306 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 neviem ako to tam je, ale pravdepodobne len nejakymi ozubenymi prevodmi a ci nie je vyskocene nieco z tych prevodov. Citovat
olda Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Mám pocit,že to tu řešila před delší dobou jedna členka docela dlouho a zjistilo se,že má málo oleje v hydraulice.Zkus pohledat. Citovat
m.cmiel Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 jj ona tu resila asi stejny problem, olej v hydraulice...trosku jsem to zkusil namazat, ale zatim zadna zmena, asi to bude treba rozebrat a to radeji necham na servisu nebo s tim ma nekdo zkusenost, doplnit tam olej (do hydrauliky) ? Citovat
MirasCC Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Olej v hydraulice jsem nikdy nekontroloval, ani pořádně nevím, kde ta nádržka je. Myslím že někde v pravým rohu kufru, ale jak přesně se tam dostat neporadím. Teoreticky když se ti povede dostat k nádržce, tak podívat se na hladinu asi můžeš, abys věděl jestli bude problém tam, ale i kdy jo, tak tě servis nejspíš nemine. Hlavní problém asi bude ten, že tam patří nějakej celkem spešl olej (Aral Vitamol ZMH), což fakt netuším, kde bys sháněl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.