jarco623 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 caute mam taky problem a neviem si uz rady!pukanie ide asi z pravej strany,ked idem do pravo tocivej zakruty tak mi tam stale nieco praskne,puka aj ked idem po rovine a zacnem tocit z volantom do lava a prava.uz neviem,zeby ulozenie tlmica?poloos? inak ked som mal auto na zvihaku a som zacal na silu rukami tocit pruzinu,ako je ulozenie-lozisko tak mi to ako keby sekalo neviem to opysat a ked stojim na mieste tocim z volantom do lava a prava tak presne toto pocujem ako ked som to rucne tocil.moze lozisko vydavat take tupe hlucne udery?dufam ze to nieje poloos.robi to od vtedy co som dal sportove pruziny zeby som nieco ...... ?dakujem za rady. [upravil dne 23/5/09 jarco623] Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 když jsi měnil přední pružiny, tak jsi nezkoušel ta ložiska v horním uložení tlumičů ? poloosy bych vyloučil--ty klepou Text [upravil dne 23/5/09 ozzy1956] Citovat
jarco623 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 ked som ich mal vonku isli v pohode nebol ziadny problem neviem preco tak znicoho nic.tieto loziska ked som mal na original pruzinach boli dobre,aj ked uz niesu najnovsie tak mozno im tie sprotove pruziny pomohli? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 no sportovní pružiny jsou kratší--tvrdší, takže dostává více ,,zabrat\'\' celý podvozek... jinak si na tu pružinu sáhni a druhý ať točí volantem--to přeskakování pružiny je cítit... Citovat
kveton Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 viděl bych to taky na to ložisko v horním uložení, teď jsem je měnil na obou stranách. Poznáš to krásně tak, že ti někdo bude točit volantem a ty budeš koukat na pružinu a jestli se bude jakoby zasekávat, tak je to to ložisko. A bacha, pár lidem kvůli tomu praskla pružina Citovat
Burisek Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 jj mám taky takový pukání a kámoš mi tuhle říkal že mi tam jakoby přeskakuje,no už jsem si včera v kelly objednal horní uložení Monroe a ložiska SKF.... a budeme opět léčit.... Citovat
jarco623 Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 noo tak pruzina preskakuje!akoby ju zasekavalo,zajtra pojdem kupit lozisko skf a namontujem,ale veeelmi nerad to robim.ale ked som mal dole lozisko islo pekne a ked som ho namontoval a som jazdil tak zacalo robit bordel.mohlo sa ukazat skor nemusel by som robit 2krat to iste. inak otazka mam jedno lozisko uz som ho mal na auto a praskalo to som ho rozobral vycistil premazal ma to zmysel ho davat hore?? bude ok alebo budem blbnut?? Citovat
Guest servisman Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 další co by mohlo dělat volné šrouby co drží řízení na nápravě ,měl jsem je volnější u sedanu .Ale je to jen detail.já dotáhl a přestalo to. Jinak k těm ložiskum raději dáto nové já měnil když jsem to měl dole aby nebyla dvojitá práce.Jedno bylo načaté a drobet už urezlé druhé dobrý ale měl jsem dvě tak vyměnil obě jsou to dva šrouby zespodu poz 70 [upravil dne 25/5/09 honza406] Citovat
jarco623 Odesláno 25. květen 2009 Autor Odesláno 25. květen 2009 loziska uz som objednal zajtra ich budem mat.obednal som 2ks a dam nove.nechcem sa mi to 100 krat rozoberat a tu srubu na riadeni pozriem.moze byt chyba aj tam,ale loziska su asi vadne lebo pruzina mi preskakuje.dam vediet. Citovat
jarco623 Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 chlapci akurat som vymenil loziska na tlmicoch a dal som komplet original pruziny.vymena prednych ticiek stabilizatora.riadenie je prisrubovane co som mal pozriet a puka to stale!!!!! ale mam vibity lavy cap riadenia a je tam riadna vola moze to buchat to??capy co idu do ramena su nove.ale davali ich v servise tak neviem ci ich dobre zasrubovali,ale ked idem rovno hoc aj po dierach nic nebucha.iba ked idem do zakruty. Citovat
OK406 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Původně zaslal: kveton A bacha, pár lidem kvůli tomu praskla pružina Mohu osobně potvrdit. Citovat
jarco623 Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 vsak preto som to urobil.aby som sa vyhol puknutiu pruziny,ale moja dylema je tu stale.som sa tocil do okola na parkovisku ked som vitocil volant a zacal som sa tocit tak to puklo a potom uz nie.zastavil som zacal som sa tocit do druhej strany zase puklo.co moze byt?? zeby ten cap riadenia sa tak spraval????? Citovat
jarco623 Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 vsak preto som to urobil.aby som sa vyhol puknutiu pruziny,ale moja dylema je tu stale.som sa tocil do okola na parkovisku ked som vitocil volant a zacal som sa tocit tak to puklo a potom uz nie.zastavil som zacal som sa tocit do druhej strany zase puklo.co moze byt?? zeby ten cap riadenia sa tak spraval????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.