petsedlacek Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Mám delší problém s brzdami. Při větších venkovních teplotách začne brzd.pedál tuhnout, je jak beton, nejde sešlápnout, ale auto brzdí, jenži i při jízdě. Musím několikrát brzd.pedál prošlápnout. Jakmile začala zima, měl jsem několik měsíců klid. Na jaře opět jak se oteplilo to samé. V servisu mi vyměnili přední a zadní brzdy, a pořád stejné, navíc se mi začalo i při mírném přibrždění spínat ABS, účinek sice není jak při prudkém zabrždění, ale je to poznat. Tak následovala výměna brzdové kapaliny, dva dny pohoda, třetí den opět při starém. Pedál jak beton, auto brzdí při jízdě, co s tím? Poraďte. Citovat
petsedlacek Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 [upravil dne 21/5/09 petsedlacek] Citovat
MatrixChose Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Co hadičky ke třmenům? Pak i vyčistit ty abs kolečka... Citovat
Pepíík Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Jo kousek dole se taky řešil tenhle problém s hadičkama. Citovat
petsedlacek Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 dík za tip, zkusím to, v servisu do mě hustí, že je to hlavní brzdový válec, tak nevím, spíš se přikloním k těm levnějším variantám. Už mám s tím zkušennost, loni mi něco klepalo u levého předního kola, neustále mi v servisu něco měnili a nic, nakonec mi vyměnili stab.tyč za pár korun a bylo po problému. Citovat
stvrto.14 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Prasknuta hadicka taha si vzduch alebo hlavny brzdovy valec:grr skus to ovzdusnit a uvidis:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.