Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám delší problém s brzdami. Při větších venkovních teplotách začne brzd.pedál tuhnout, je jak beton, nejde sešlápnout, ale auto brzdí, jenži i při jízdě. Musím několikrát brzd.pedál prošlápnout. Jakmile začala zima, měl jsem několik měsíců klid. Na jaře opět jak se oteplilo to samé. V servisu mi vyměnili přední a zadní brzdy, a pořád stejné, navíc se mi začalo i při mírném přibrždění spínat ABS, účinek sice není jak při prudkém zabrždění, ale je to poznat. Tak následovala výměna brzdové kapaliny, dva dny pohoda, třetí den opět při starém. Pedál jak beton, auto brzdí při jízdě, co s tím? Poraďte.

Odesláno

dík za tip, zkusím to, v servisu do mě hustí, že je to hlavní brzdový válec, tak nevím, spíš se přikloním k těm levnějším variantám. Už mám s tím zkušennost, loni mi něco klepalo u levého předního kola, neustále mi v servisu něco měnili a nic, nakonec mi vyměnili stab.tyč za pár korun a bylo po problému.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...